8

Анонимен

преди 5 години

Ивайло/ромчето от ГЕРБ го освободиха накрая , въпреки това до ден днешен си мълчат за ромския му Произход , толкова ли е страшно ако се разбере , що за простотия в таа Държава

7

Мен

преди 5 години

Най-добре всички да се самоубият. Да направят нещо хубаво за народа.

6

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ! КРАЖБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, УБИЙСТВА, ИНГЛАЦИЯ, ФАЛИТ! БСП ГО ГАРАНТИРА!*** НИНОВА - ТЕХНОИМПЕКСА ЩЕ ПРИВАТИЗИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЕЗ ДА Й МИГНЕ ОКОТО!ПОМНИМ ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА И ОТКРАДНАТИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ НА ХОРАТА!

5

Анонимен

преди 5 години

Идва народният съд за организираната престъпна група Гроб!

4

Анонимен

преди 5 години

*** Радев да подаде оставка като мъж във връзка с катастрофата, при която баща му с мощен 400 коньов мерцедес E class E55 AMG преази като куче един инвалид в трикола и дори не слезна да му помогне, а навярно звъня по мобифона, за да изкарат потърпевшия виновен!

3

Анонимен

преди 5 години

Австрия и Белгия се мобилизират да спрат всички евро средства към България, заради безконтролната корупция и усвоявания от олигархията. Според тях ГЕРБ спазват евро законите само на документи. Съвсем скоро пирамидата ГЕРБ ще рухне с гръм и трясък, а българите ще станат по бедни и от сега, в задаващата се световна криза. В същото време 22-годишният зет на Каракачанов, все още студент, е назначен шеф на комисията, която ще избира нови танкове за българската армия.

2

Анонимен

преди 5 години

Цитат : ,, Досегашната мърлява работа в МВР ......" на Бойчо от Банкя / б.б./Президентът Радев това каза !!!!Герберотъпчета , оценка на досегашния минетстер и бъдещия минетстер е дадена от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Бре, как ми се догади изведнъж...