12

Анонимен

преди 5 години

Такаааа...я да видим дали умни Деви..Крелица Елизабет1ва, Кардинал Ришельо, Краля Слънце, Франсоа Първи, Тодор Живков..още редица философи и будни умове..В други сфери- във футбола никакви ги няма, но в музиката и киното никой не може да ги стигне..само ще кажа великите Фреди Мъркюри, Майкъл Джексън , Бионсе и един велик рапър, на който му забравих името

11

GG

преди 5 години

Водата е най силната стихия

10

Гoшу

преди 5 години

На мен като Близнак най са ми интересни и най се разбирам на първо място с Риби, после Овен и Козирог. Явно защото съм въздушна зодия, а те не :)))

9

Анонимен

преди 5 години

.. козирога си държал на обещанието правил го на момента. Бухахаха ха хахахагаха вие се шегувате. това са най-непочтен и те хора.., най-повърхностните и най-не изпълнителните.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Това са безсмислени обобщения, да не говорим, че има огромна разлика между жени и мъже Деви. Не съм срещал умен мъж-Дева, остроумен - може, ама умен... А жените Деви никога не нападат първи, но пък, наистина, да не си им на пътя като се ядосат, най-вече защото при всички случаи има за какво.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе, не знам. Девите като се ядосат, са способни да нанасят доста болезнени и запомнящи се победи, що се отнася до състезания. И изобщо не гледат на отсрещната страна да й е добре, а напротив - да си научи урока по възможно най-болезнения начин.

6

Анонимен

преди 5 години

А тази статия е 1 от топ пет на най-недомаслените писания дори в не особено интелектуалния сектор "Астрология".

5

MaйMyнaтa

преди 5 години

Дааа, който подцени Телето ше му се отвори ду...оо

4

Анонимен

преди 5 години

Девите поставят нуждите на другите хора над собствените си - вече не. Накрая винаги се оказва, че никой не го заслужава и никой не оценява това, което правиш. Не че са виновни - те просто не могат да оценят, защото не знаят колкото теб или не могат колкото теб, въпреки че до смъртта си ще твърдят гръмогласно обратното.

3

dj dance machine

преди 5 години

Колкото и да траеш всяко нещо с времето си на човек му писва верно девите сме добри души ама всяко нещо с мярката си не забравяите всеки човек е човек независимо от възраста си

2

месара

преди 5 години

я, звездите говорят!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Верно е като ти пречат трудно се отръскаш друг е въпроса че почне ли метлата наред щее