53

Роналдо ти си ОК

преди 5 години

естественно Реал Мъдоритниците и компании за които е по лесно след рафиниране на скандала да кажат опппаа, ние сме дотук.Прав е Роналдо, всичко започва от РеалМъдоРит. И е интересна ФИФУТката че дадоха голямата награда на играч намиращ се под следствие за милиони неплатени данъци. Значи финансово престъплениа е за милиони е по-малът гав или криминален случай от набеждение за изнасилване.

52

Анонимен

преди 5 години

Израелска работа!Мислят,че могат всичко,но този път...няма да стане

51

Анонимен

преди 5 години

*** журналисти. Какво общо има заглавието с действителноста.

50

777

преди 5 години

Като искат правят някого известен като решават го сриват.

49

Анонимен

преди 5 години

Като искат правят някого известен като решават го сриват.

48

777

преди 5 години

Запада по специално САЩ искат да им влезне Русия във Вашингтон и да си развее знамето някои ден и тогава ще се оправят нещата. Защото от такива гейове които се усмихват нагло а в също то време кроят подли номера и контролират хората по целия свят като пионки файда няма.

47

Паметлив

преди 5 години

След случая с О Джей Симпсънот 90-те на всички здравомислещи е пределно ясно,че американското правосъдие е само машина за пари и световно влияние.Делата се решават по начин,по който могат да се измъкнат максимално много пари.На пръв поглед от това печелят само адвокатите,но едва ли съдиите и прокурорите са настрани от парите,щом играят активно тая игра.Впрочем американският правосъден цирк днес има ключово събитие-гласуването на кандидатурата на Кавано за върховен съдия.

46

Анонимен

преди 5 години

Еврейски номера Роналдо се опълчи на чиффудите отказа смяна на униформа със играчите на израел за това четете подобни измислици !

45

Сексолог

преди 5 години

Тази не е от класата на Роналдо.Щом харчи 375 000 долара за 8 години преди да се сети за нова финансова инжекция, значи е слаба ракия. Кви жени има баце. Ако го пипна този зализан богаташ, ще влезе в кредити.

44

Наблюдател

преди 5 години

Интересното в цялата сага е, че ваг и налният секс е доброволен, а ан алният е изнасилване.

43

либерабни ценности

преди 5 години

Пуснаха един клип с тая "изнасилената" в един бърдак, където тя му се увиваше и кълчеше като змия на свирджия, а сега нещата се прадставят все едно, че от библиотека насила я е извел!

42

1

преди 5 години

До реал далеритТази, най вероятно е взела пари от Флорентино Перес, за да съсипе Роналдо! Какъвто и да е изхода, тя ще е на далавера!

41

Анонимен

преди 5 години

Интересно, ако и беше предложил брак дали щеше да си спомни, че е изнасилена???

40

реал далерит

преди 5 години

Следите водят към Мадритутите. Роналдо ги отряза и веднага го захапаха. Червен картон за нищо, снимки с дперастки отенък, а сега изнасилване... утре пак ще загризът за данъчни далавери, баща на жена с която живее наркотрафикант и прочее

39

диего

преди 5 години

бе той е легнал за дузпа ,таа си помислила че ша я изнасилва ,ой ***

38

4452

преди 5 години

Това, че си отишъл на някой в хотелската стая не значи, че това е съгласие за секс. Отделно дори и да има взаимно съгласие в началото, пияни и дрогирани индивиди искат да правят извратени неща с жените, и тогава след НЕ-то, ако не спрат се води изнасилване. При извратени неща много лесно се получават физически следи по тялото и ако жената отиде на доктор след това за медицинско и се оплаче в полицията - идва края на твърденията за взаимно съгласие.

37

Кратун

преди 5 години

Едно време жените бяха по-етични. Гледаха поне да забременеят преди нападнат някой известен за пари. Сега е достатъчно да се разплачат пред камерата и да разкажат как са си мълчали цяло деситилетие, защото ги било срам, ама болката била толкова голяма, че сега вече не можели да мълчат.

36

До V

преди 5 години

И аз се чудя това, маркетинг кампанията уби БФ ама това е друга тема (не харесвам EA), ако бяха пуснали трвйлъра от gamescon първи щеше да е друго

35

Анонимен

преди 5 години

Това си чисто изнудване! Ще пие с него, ще танцува, ще отиде в неговата стая, ще се съблече и ще влезе при него в джакузито..! Какво е очаквала-да и изтрие гърба ли?

34

Кратун

преди 5 години

Ако искаш да съсипеш някого, наемаш една *** да реве по вестници и телевизии, че някой я е насилил преди 5/10/15 години. Няма нужда от доказателства. Кариерата, която човекът е градил цял живот е съсипана.