6

Анонимен

преди 5 години

До Спокойно...Взе ми коментара от ръцете.Точно така е.Ние няма от какво са се притесняваме.И така ще бъде още дъъътъълги години!

5

Анонимен

преди 5 години

Преди десетина години роботите правеха това, което човек не може да направи. След десетина години хората ще правят това, което роботите не могат.

4

Анонимен

преди 5 години

В Амазон го има от много години. Дори и турците произвеждат такива складове.

3

Боян

преди 5 години

1985 година - Завод Металорежещи Машини София по точно Илиянци: Гъвкава Автоматична Производствена Система състоящ се от множество обработващи центри и, сега по темата, - напълно автоматизиран склад за заготовки с робо- кари разнасящи палети с детайли и заготовки от и до машините и склада. Цялото удоволствие се управлявате от неколцина оператори и програмисти на които работата беше да следят процеса.2018 - старъпъ открива топлата вода от към Токио а в Илиенци е центъра на амбулантната търговия.

2

Спокойно..

преди 5 години

В България автоматизацията навлиза много тегаво, защото е скъпо и не снабдяваме цял свят със стоки като китайците. Това е за големи обеми и когато труда е скъп. При нас все още се търсят общаци за бъркане на бетон и хамалска работа-като има всякакви машини за това, а за такъв склад трябват и спец палети и всичко да работи и скъпоструващи инженери и комп. с-*** за контрол на процеса и т.н С две думи много сме далеч от това нещо..

1

Ученика

преди 5 години

Отлична констатация.За съжаление води към конспиративната теория за златния милион от населението на Земята!