34

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 34МВР НЯМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ТОЧНО, ЗАЩОТО Е ЧУЖДЕНКА! АКО ОБЯВЯТ , ЧЕ Е УБИТА ТОВА ЗНАЧИ ЛОШ ИМИДЖ ЗА БОРИСОВ В СВЕТОВЕН МАЩАБ !ЗАТОВА ЛЪЖАТ, ЧЕ Е САМОУБИЙСТВО!ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПРИМКА И ДА СЕ ОКАЧИ И ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ЦЯЛОТО ТОВА НЕЩО СА НУЖНИ МНОГО УСИЛИЯ И ЗНАНИЯ КАКВИТО ТАЗИ НЯМА!ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ Е ЛЕСНО ДА НАПРАВИШ БЕСИЛКА! И ДА ИЗПЪЛНИШ ОБЕСВАНЕТО! ТАЗИ ТРЯБВА ДА СИ Я НАХЛУЗИ И ДА СКОЧИ ОТ ПО-ВИСОКО И ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ИЗМЕРЕНО!!!0% ШАНС ЗА САМОУБИЙСТВО ТУК!

33

Анонимен

преди 5 години

"Mомичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил."Отсега е ясно, че гербавата милиция ще стигне до заключнието, че се е самообесила, а бай Симо е защипал с чистачката дрехите и телефона й да не ги намери някой наркоман.

32

Анонимен

преди 5 години

МВР ще си свърши работата,най вече защото момичето е чужда гражданка.Науката е напреднала много и празно няма,но доказателствата и експертизите не стават аламинут.Така,че махленските псевдоверсии са излишни от папагали!

31

АнонимеН

преди 5 години

СЛУЧАЯ С ВИКИ Е ОЩЕ ПРЕСЕН И Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА!!ПО-СКОРО АКО Е ДОШЛА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВИДИ С НЯКОЙ НА КОЙТО Е ПРАТИЛА ПАРИ И ТОЙ И Е ОТКАЗАЛ ДА СИ ЛЕГНАТ! ТЯ ГО Е ЗАПЛАШИЛА, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗДАДЕ В ПОЛИЦИЯТА И ТОЙ Я Е УБИЛ!ЩЕ НАМЕРИ ТЯ КАБЕЛ НА ЦЕНТЪРА С КОЙТО ДА СЕ ОБЕСИ! ДРЪНЦИ НА ТАРАЛАНЦИ! ЗАДУШИЛ Я Е С КАБЕЛА И ТАКА Я Е ОСТАВИЛ!

30

Анонимен

преди 5 години

Тя че не е у свет не е.Да дойде в България след запознанство по фейсбук! Човека при когото е дошла питаха ли го?Какво казва?Че и дрехите и мобилния били някъде.Всички дрехи или само някои? Нищо не обясняват.

29

АнонимеН

преди 5 години

ПОРЕДНАТА УБИТА! ТАЗИ ПРИСТИГА В ЛОВЕЧ НА 1 НОЕМВРИ ЗА ДА СЕ САМОУБИЕ НА 2-РИ НОЕМВРИ ;D ДА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :DСЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГО ЗАМАЖАТ СЛУЧАЯ , ЧЕ С ВИКИ СТАНА ГОЛЯМ СКАНДАЛ!А ТАЗИ Е ОТ ФРАНЦИЯ СКАНДАЛА ЩЕ Е 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ!

28

Сандо

преди 5 години

едно време ние пушехме трева и се оливакме с алкохол. Днесната младеж май се кове още по яко

27

Анонимен

преди 5 години

"Българи точили от Германски фондове, франсе убита в БГ, онзи лудия си поискал домашен арест след убийство, въобще цирка е пълен..."... като добавиш и гениалната идея за световното през 2030 поделено между балканските страни, циркът става още по-пълен ... с главен клоун, родом от БанкИ. :)

26

Анонимен

преди 5 години

доста съмнителна случка,французойка на 23 години да остане сама през нощта и на всичкото отгоре да реши да се беси безпричинно,не бих го приел за чиста монета

25

Анонимен

преди 5 години

До ТоА известен е и с Гинка от Парадайс. Тя навремето е пребивала мутри и ги е изхвърляла от заведението.

24

Анонимен

преди 5 години

Извратеняци! Тя и Мейзерката се души с нейния, ама...

23

То

преди 5 години

Ловеч с какво друго да се прочуе или стане известен,независимо,че се намира в Централна Северна България?!?

22

Анонимен

преди 5 години

Запознали се по Фейсбук и тя дошла на сгледа. Ама те всички тези из фейсбука са луди, бре! Кой знае на какъв е попаднала?

21

Факт!

преди 5 години

Взимам сега едно въже и отивам да се самоубия публично в Норвегия на площада в некое закътано провинциално градче.Ей така щот искам са самоубия там а не тук.

20

Анонимен

преди 5 години

До Верно бе!Дейвид Карадайн

19

Верно бе!

преди 5 години

Имаше и един известен артист, когото намериха гол в гардероба и удушен с шнура на пердето в хотелска стая. Не му помня името, ама беше много известен.

18

Маркиз дьо Сад

преди 5 години

Преди години една 30 годишна какичка, беше сгащила 15 годишния момчурляк на семейство, в което чистела и прислугвала. Намериха я обесена на перилата на стълбите в къщата, а онова малко коп/еленце си беше глътнало езика от страх.

17

Маркиз дьо Сад

преди 5 години

Защото снощи правих кекс. Ще потулят работата, защото е много лично. Касае се за еротична асфиксия. Предрусали и препили, а после са решили да правят нестандартен секс на нестандартно място, по нестандартен начин. Нишката между смъртта и удоволствието е много тънка при асфиксията.

16

д-р Зорге

преди 5 години

Абе намирисва нещо тая история. Дошла от Франция с приятеля си (кой е, какъв е? не казват), ходила да пие и после от кеф баш на Общината или квото е там се обесила. Съблекла се, подредила си дрехите, затиснала ги с чистачката на някаква кола и се метнала на кабела. Кога си е харесала кабела не се казва. Така ще е като висят кабеляци отвсякъде.

15

сега

преди 5 години

във Франция дали ще кажат,ако си беше стояла тук щяше да е жива,както много от вас злобеят,когато някой българин загине в чужбина,казвам го само за да си видите смешния двоен старндарт,но няма да разберете,***