18

Затова,

преди 5 години

да не ни се бъркат, когато започнем да решаваме ромския проблем у нас с подходящи средства и методи. И да не се мешат в работите на ЕС чрез маши като Меркел. Та да има къде да емигрират, когато целите САЩ заприличат на огромно гето, а обитателите на гетото успеят да изпапат дори и федералния резерв!

17

ЩеПитамПримрип/тките

преди 5 години

каква песен ще запеят след няколко десетилетия, когато работливите и предприемчиви бели хора ще станат малцинство в САЩ. Днес там само афроамериканците, които живеят на соц. помощи, са 40 милиона! Отделно са разни други хрантутници. С присъщите им темпове на размножаване, след 30 г. афроамериканците, лентяйстващи на соц.помощи, ще са вече около 140 милиона. вкарвайте още мексиканци, араби, пакистанци и тем подобни, пък ще ви питам после ... Ще се молите за български визи!

16

Разумно решение

преди 5 години

Онези, които са много чувствителни и се възмущават от Тръмп, нека да направят нещо практично - да помислят и изготвят програма, чрез която да се осигури поминък на бедните в Мексико. Без да напускат родината си, да изкарват своята прехрана чрез труд в някоя почтена сфера, правейки нещо полезно за себе си и за обществото.

15

Валентин

преди 5 години

Скоро фейсбук, гугъл и тем подобни ще гризнат дръвцето. Досега бяха в растящ пазар и независимо от некадърността на мениджърите си се движеха нагоре. Сега като им се посвият акциите още малко, ще ги видим как менидцърите им с комунистически мозъци ще се справят при намаляващ пазар и антитръстово разследване

14

Анонимен

преди 5 години

На либералните хипи-гейчета като покажеш истината и започват да цензурират. Жалки сбъркани индивиди, Тръмп го изкараха най-лошия човек на света, само защото не го е страх да каже истината, същото важи за хора като Орбан и Болсонаро. Розовия утопичен хипи свят се провали, глобализъм, мултикултурализъм, толерантност, солидарност и т.н., се изродиха в беззаконие, гаври, мързел, простотия и т.н.

13

Анонимен

преди 5 години

До до 10Горе долу са наравно. Калифорния на демократите, а Тексас и Флорида на републиканците. Средният запад, нефтодобивните райони, северните - дърводобив, промишленост - републикански. Относно заплатите - виж ти. Най-ниската безработица, минималната ставка е повишиха. Промишленото производство нараства с близо 30 % за две години. Хайде прочети малко повече ти. Имат статистика къде са най-големите разходи за социал, безработица, помощи, безработица, имигранти и др - демокраичните щати

12

До 11

преди 5 години

Забравих да спомена, че по времето на Обама се случи т.нар. Арабска пролет.

11

До 11

преди 5 години

Демократът Удроу Уилсън вкарва САЩ в ПСВ, Франклин Рузвелт във ВСВ, Кенеди във Виетнамскат а война, Клинтън в Югославските войни. Та какво казваше, НПО активисте?

10

Факт

преди 5 години

Ами вижте на снимките кои са феновете на Тръмп и кои на демократите.Има ли нужда от коментар?Едните изкарват хляба на Америка,другите го ядат...Че и поразии правят!

9

до 10

преди 5 години

За съжаление нищо от това не е вярно. И не ми е ясно от къде тоя мит за просперитет и работни места в сащ. Това ли предава си ен ена в България? Вижте къде са републиканските щати и къде са демократичните. Вижте кой кого храни и тогава благославяйте републиканците. Време е да престанете да живеете с илюзиите, които тиражират в България. Имате интернет и владеете чужди езици.

8

Анонимен

преди 5 години

До мекитеНе опира до тава. Просто явно се веждат българските медии от кой лагер се финансират - либерали, фондаци на Сорос и демократите. И продажното им поведение дразни. А относно републиканците - те изглеждат по-близки. Поне правят нещо по въпросите с работните места, малцинствата, имигрантите, националния суверенитет. Неща с които се сблъскваме и ние. А кампаниите за правата на обратните, *** и др. запазени демокротично-либерални ценности вече писнаха на всички и се преекспонират.

7

меките

преди 5 години

китки в РБ и тям подобни евромокасинчета си мислят, че като викат срещу демократите, по-големи мъжкари стават. Леко леко вие сте "независими". Гладувайте герб и по -бабаитлъшки го раздавайте.

6

до 2

преди 5 години

*** мокасинчо виждал ли си в животенцето си мексиканец?

5

Анонимен

преди 5 години

Айде пак. Яка пропаганда за демократите. А бе вие на хранилка при тях ли сте или сте журналисти. Май парите от Америка за България и тем подобни са по-важни от професионализма и достойвството. Ставате за смях. И само не ми давайте за пример Фейсбук, с техните измислени либерални критерии и пристрастност към Хилари, Клинтън, Сорос. Яко се развонаха западните платени медии и вие не оставате назад.

4

Анонимен

преди 5 години

"Акаунтите във файсбук били на френски и руски".??? Значи ли това, че има опит за повлияване на изборите? Аз знам, че вссеки втори амеркатър е неграмотен на майчиния си език, но пък разбирал френски и руски. Инфото тече ФБ службарите а не скужбарите ФБ. ДА ЖИВЕЙ ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА. ЕДУАРД БЪРНЕЙС.

3

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук блокирва всеки, който е против розовия фашизъм а.к.а либерастия и всеки, който има различно мнение за черните, имигрантите, чифутuте и всякви ***, освен позитивни мисли за изброените

2

Анонимен

преди 5 години

Мощна либерастка атака.Бъдещето няма нужда от престъпници живеещи на социални помощи.Мексиканците малко се различават от Бг ромите същата гнус.

1

Ха-ха

преди 5 години

Всички работещи бели са за Тръмп!Проблемът е,че просто намаляват и може би вече са малцинство.