68

тонката

преди 5 години

Другарий, ще ви вдигнем още данъците и нови данъци ще ви измислим, защото не обичате господин Борисов и се гаврите с госодин Цветанов, че имал несвързана реч.

67

Винету

преди 5 години

Не се връзвайте на гербавите ***!Като Матросов на амбразурата са тия дни да тролят за престъпните си господари!

66

Анонимен

преди 5 години

Най-много замърсяват депутатските коли, щото не се спират всеки ден по цяла година. Да плащат те повече... много повече. А най-добре да върнат субсидиите - така ще покажат как се грижат за чистотата на въздуха.

65

Ететаанищонеказа

преди 5 години

Първо - След скандалите с емисиите не е много сигурно, че евро 5 и 6 са точно такива.Без уред как се упределя стандарта?Второ - С какво точно по-високите данъци ще помогнат в екологията.Къде и за какво ще се харчат.Само не ми казвайте за бонуси.Трето - Щом след първите две ще говорим за екология, кога ще се обмисли отстъпка за автомобили на алтернативни горива.Не всички са слагани от бай Киро в гаража.

64

Анонимен

преди 5 години

променят местните данъци и такси през закона за корпоративното облагане..град като Бургас и Варна са обявени като курорти от национално значение и всички местни данъци за сгради се повишават,честито.

63

Варненски

преди 5 години

Тоя човек излезе много глупав. Само и само да прави рейтинг и да се бие в гърдите, като харесван политик е готов да твори глупост след глупост. Па и нали е под два чехъла... Едната му набива канчето да се прави на велик, другата му казва с какви глупости да се прави на велик. Позор за държавата!

62

1

преди 5 години

До АнонименПрав си, но те май и от акциза цоцат и искат и от данъка!Иначе, ако еко таксите са в цената на горивото, то тогава повече караш, повече гориш, повече замърсяваш, повече плащаш!

61

реалист

преди 5 години

Гербери увяхнали, трябва да се обяснявате на народа, а не на президента. Не сте вкарани в парламента от него, а от нас. Довечера ви чакаме на протеста за да давате обяснения. Оставка!!!!

60

СциганинС

преди 5 години

Пупулизъм ли е това на президента ни ?

59

Naxy

преди 5 години

Ami danak na samoletite i zadaljitelen gaz test...? Ami zadaljitelna grajdanska zastrahovka na samoletite i helikopterite?!

58

Мисъл Радева

преди 5 години

Див и варварски популизъм е да изтупваш полу средната класа,караща ЕВРО 6 бензинови автомобили. Да,ама масите...Масите наводниха столицата с трошки,за които дори в Германия готвят закони,та да не се продават в БГ."Всеко" се качило на кола,ползваща се за докарване на зимнина или за да се изтъпанят в мола.Г-не,не избиран от мен Президент,СТИГА СОЦИАЛИЗЪМ !Застани достойно,огледай се и подуши от къде мирише(отлично от МС,НС и при теб)-само на 4-5 километра е.Знай:Сиропуча данък не плаща!

57

Анонимен

преди 5 години

Тези в парламента съвсем вече изперкахаПроменят закона за местните данъци и такси през закона за корпоративното облагане. Да очакваме ли скоро през закона за радио и телевизия да променят закона за движение по пътищата?

56

Анонимен

преди 5 години

Данъкът е върху стойността на автомобила. Пряк имуществен данък. Екоданъците са в акциза на горивата. Акцизът е точно заради вредата от горенето им, освен и да пълнят бюджета. Целта им пак е да намалят данъците на богатите с новите коли и да прехвърлят данъците върху бедните със старите коли.

55

Анонимен

преди 5 години

Прав е Радев. Недопустимо е 15-годишна немска *** да е с данък 180лв.. Трябва ПОНЕ четворно увеличение, за да разберат бачкаторите от софийските гета, че автомобили не могат да си позволят. Да ме прощават- ниската обществена класа по цял свят пари за коли няма, а тук всеки втори жител на евтин столичен квартал- с по 2 коли. Смешно е.

54

Анонимен

преди 5 години

Шведите стоят над всякакви данъци, осигуровки, застраховки.Такива плащат само българите!

53

1

преди 5 години

До Transport scoolТи танк виждал ли си?

52

681

преди 5 години

Да вдигна данъците на всяко едно кюмбе в шведските квартали!Ха дано, ама на дали!? Електората не се пипа и може да гори всичко!

51

Transport scool

преди 5 години

Da vidim video ot bulgarskata darjavna televizia na bg narod suveren 1. kak minavat bg tankove po bg ulici i kakvi sledi ostaviat po bg asfalta...2.da sravnim po edin bg automobil euro 5 i euro 6 do 3 500 kg teglo i edin bg automobil nad 20 000kg teglo kakvi sledi ostaviat po bg asfalta naprimer v selo Krushovec na ulicata na Kornelia Ninova i selo Dragana na ulicata na Cecka Cacheva, kakto i na ulicata v Bankya na Boykova Borisova, na ulicata v Kirkovo na Cecka Karayancheva, selo Sipey...

50

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Тази Менда Стоянова от ГЕРБ, даже не знае какво беше досега и какво са променили. Досега размера на данъка зависеше от мощността на колата, от годината на първа регистрация и от екологичната категория на колата. Сега според "новата концепция" на ГЕРБ зависи пак от същите три неща.

49

Анонимен

преди 5 години

Браво господин президент Вие сте един достоен Българин