17

Ахаа

преди 5 години

А нещо за безработните, които са длъжни да плащат НЗОК?А нещо, че не можеш да се самоосигуряваш за пенсия в държавен фонд, ако не си на заплата или ЕОД?А нещо за намаляне на ток - само Козлудуй и ТЕЦ 2 да участват в сметките и всички перки и фото да се конкурират на меж. пазар?А нещо за намаляване на храни парно, ток, води, газ, книги без ДДС и задължително изкупуване на 50% на зем. продукция от държавата, за да махнете мутрите по веригата.Купуват грозде 80 ст, продават за 5 лв.ДДС за хазарт

16

Анонимен

преди 5 години

Увеличение парите за гледане на деца -да ,но само за работещите.Обещетиния за безработица -не ,то няма кой да работи а има безработни.

15

Т

преди 5 години

УУУУ за БСП ,а явно вече и за кнсб

14

V

преди 5 години

Синдикатите защитават интересите на службогонците .Тия трябва да разберат че трябва да защитават интересите на работниците иначе се обръщат срещу тях ;)

13

Счети

преди 5 години

ОК да приемем,че ще върнете подоходната скала, защото била по-справедлива и в другите страни е по-разпространена. Обаче защо не коментирате, че в другите страни физическите лица могат да приспадат част от разходите си от дължимия данък, за да намалят данъчната си основа, а при нас тези приспадания са минимални за сравнение ? Както винаги говорите само за това, което ви отърва, нали ?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7ГЕРБ с чии пари се разпорежда?

11

стига лъжи!

преди 5 години

До Анонимен 9Тая мантра с увеличаване на БВП и производителността на труда вече НЕ ВЪРВИ, г-н *** на управляващите. МРЗ Я ДОГОВАРЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ С ИЗЕДНИЦИТЕ И СИНДИКАТИТЕ! МРЗ не зависи от труда ни и БВП.Прекалено голям "БВП" прибира работодателя, за да му работим безплатно.Изтъркаха се опорните ви точки!ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ***!

10

Анонимен

преди 5 години

Данъците трябва да се увеличат.

9

Анонимен

преди 5 години

До МРЗ=270ЕВ коя страна от ЕС МРЗ е 450лв нето??? 270 евро???В тази с БВП 105милиарда.Когато БВП нарасне още ще нарасне и минималната заплата, ама как да нарастне като когато се появи новина за нов завод трудолюбивия българин казва: - Аз на тия няма да им работя!

8

Анонимен

преди 5 години

Те първо да си оправят пенсионерите и пенсиите,защото те са им електората.

7

Анонимен

преди 5 години

БСП-то най-много обича се разпорежда с чужди пари.

6

iceblast88

преди 5 години

Че трябва да има промяна в данъците е факт, но за разлика от тези тъпоъгълници ние гражданите изискваме премахване на ДОД! Какво е това данък вход (ДОД) и данък изход (ДДС) върху едни и същи пари? Различни ставки на ДДС за различните стоки!Премахване на социални плащания за всички индивиди които не са били данъкоплатци или родителите им не са такива! (като не сте работили и не сте плащали данъци какви точно плащания очаквате от държавата?)Масови съкращения в държавна администрация!

5

Изнервен

преди 5 години

А бе, днес, да ви имам манипулативните заглавия, значи. Как са се сближили, като става ясно, че в повечето неща се разминават?

4

Анонимен

преди 5 години

Тези договорки показват, че народа няма да гласува за БСП.

3

разговор в маалата:

преди 5 години

-Какво работиш?-Майка. А ти?-Работя безработен, всеки месец ми превеждат пари от социала.

2

Анонимен

преди 5 години

Което значи, че тези от едно определено малцинство ще взимат повече пари от досега без да правят нищо.Това ми звучи като предизборно обещание на БКП към това малцинство.

1

МРЗ=270Е

преди 5 години

МРЗ я забравихте, нали?50 лв. увеличение е предостатъчно, според тях.В коя страна от ЕС МРЗ е 450лв нето??? 270 евро???