23

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Аба *** Жельо Жaбата подписа договора в самолета лично той убеди Русия и Турция да прИзнаят Македония. КостОв е същия като него мишки на конци Казах ти че подКрепЯм акво се седнал да се дърлиш.

22

той не е мъж

преди 5 години

До Анонимен 4Той е български политик!

21

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Же,лев, Костов и Стоянов.

20

До 17 solar

преди 5 години

Забрави да споменеш, че светът е на 5000 години.

19

Анонимен

преди 5 години

Споровете между държави се уреждат освен с договори и с война.

18

Ф.С.В.

преди 5 години

До Solar Powerза съжаление аз бях млад и умен когато се случи това с признаването на Македония --а ти си бил на планетата МЕЛМАК-- в зародиш и си се чудел как да скочиш от едното ***-до на баща си на другото -- за да не те изхвърли на чи кии

17

Анонимен

преди 5 години

Тъй ли се прави договор бе *** питай Ципрас как се правят договори всичките сте тотални неграмотници.

16

бай Спиро

преди 5 години

Македония е коминерновска ***. Повединието на македонските власти прилича на заричане на алкохолик - От утре няма да близна, но днеска така ще се направя...На следващия ден, ..Да, де от утре, но днеска пак..

15

Анонимен

преди 5 години

Виновно е комунистическото правителство на Ренета Инджова!

14

Solar Power

преди 5 години

Ф.С.В. за всичко е виновен Костов и Сорос. Американците не са каали на луната, земята е плоска, гагарин никога не е летял. Земята е куха и има тайна цивилизация която живее там. Също така сред нас има скрита раса от рептили. Дори вчерашното кацане на марс е направено в тайна лаборатория за анимация в дисни :)

13

Анонимен

преди 5 години

САЩ не спазват договора с България и налагат визи, въпреки че Бъглария го спазва и пуска американците без визи. ЕС не спазва договора за членство в съюза с България като отказа да наложи реципрочни визи за САЩ и с подигравка заяви, че заради някаква си България не си заслужава да си разваля отношенията със САЩ. Защо България изобщо си мисли, че някой и е длъжен да спазва договорите които е подписал с нея, най-малкото пък Македония.

12

Анонимен

преди 5 години

Това, което дразни всички "македонци" (не 50 те процента албанци в Македония) е че дядовците им са били българи.....и доста ги боли да си признаят.

11

Ф.С.В.

преди 5 години

ДО 8 -- МАЛКО СМЕКЧАВАШ НЕЩАТА - не са 6 танка и не Ж,елев ги призна --а КОСТОВ министър председател на БЪЛГАРИЯ и СДС-- Же,лев не знаеше къде се намира - селски демократ с обиконовенна неадерлтанщина и правещ ни за смях пред Япония и къде ли не-но той си бе *** човека-не знаеше къде се намира и какво трябва да се прави --освен лаенето по Комунизма!Те сините БРАДИ спечелиха от това - да лаят КОМУНИЗМА- ВРЕМЕТО Е НАШЕ --А СЕГА НА КОЙ Е?ДЕМОКРАЦИЯТА ОТКРАДНА ДОРИ ВРЕМЕТО И МЕЧТИТЕ НА НАРОДЪТ

10

Анонимен

преди 5 години

Джамбаза пак вдига пара, защото иска да напомни за себе си и плиткоyмните кpатуни да гласуват за него.Иначе си е много прав де, признавам. Обаче дори и той самият знае, че неговото гласче нищо не означава!

9

Анонимен

преди 5 години

Гръцкият договор е 150 страници, а българският 2 страници.

8

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Първи ги призна по статистическия ред Жельо Жабата дори им подари 6 танка поcле Костов и Петьо Коня все *** и евроатлантисти просто за статистиката иначе подкрепям. БГ умря 89 год сега само разни джамбази и подобни се възползват от ситуацията да извличат дивиденти и да седат на лапачката колкото могат.

7

Анонимен

преди 5 години

Любен Беров е виновен!

6

Ф.С.В.

преди 5 години

Главният виновник за всичко е -- ИВАН КОСТОВ! Той първи призна Македония като държава пред ЦЕЛИЯТ СВЯТ !! България РОДИ Македония и после детето плюе майка си !!!Къде е Костов да отговори за ВСИЧКО това което сърбаме сега ?? Защо признахме ПЪРВИ тези диви селяни които не знаят какви са и от къде са произлязли ???Защо кОСТОВ ПОСЛЕ ИМ ПОДАРИ 1000 БЪЛГАРСКИ ТАНКА ЕЙ ТАКА !! ХИЛЯДА ТАНКА !!ЗАЩОТО САЩ И СОРОС ИСКАХА РАЗДЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ - ЗАТОВА !!ПОДЛОГАТА КОСТОВ И МАСОНИТЕ !

5

Анонимен

преди 5 години

Акo Заев не се поклони на европеделчетата в случая нас, ще извикаме лелята от Бeрлин да го напляска по лошото палаво дупенце. я ме вижте къв съм патроит, я ме вижте къв съм убавец. Спукана му работата на Заев, ааааа ?

4

Анонимен

преди 5 години

От БГ политика няма по-глупаво, наивно и лицемерно същество сляпо, вярва на някакви правила стои с гол *** насред нищото и заплашва, че Меркел ще набие Зaев щото Джамбаза няма дупе да кеже лично на Заев каквото и да е. Според тия Меркел е някакъв фюрер който коли и беси, а те са негови васали и се оплакват на върховния фюрер/господар. Нали е демокрация бе *** ако си мъж *** кажи на Заeв каквото имаш да му казваш не се крий под полата на Меркел.