13

Батко

преди 5 години

До : Нещо е разбрах, ако нямам дебитна или кредитна карта и нямам достъп до интернет, как ще си купя тази винетка?-----------------------А тук как пишеш сладур? От копчетата на микровълновата ли?

12

Gero

преди 5 години

До Анонимен : Без дебитна или кредитна карта ще може ,но без компюютър-таблет,смартфон,персонален /за закупуване от къщи / ,без интернет това е невъзможно. Но дори и всичко това да го имаш,без елементарна компютърна грамотност това няма как да се случи.

11

Анонимен

преди 5 години

Поне сайта да бяхте дали

10

До 8

преди 5 години

Написано е - плащането се извършва с дебитна или кредитна карта ... на 500-те терминала на бензиностанциите. Ти не четеш ли преди да коментираш?

9

Анонимен

преди 5 години

8=написано е: от 500-те терминала по бензиностанциите.-----------------------------------Написано е и друго: КАТ настоятелно препоръчва да не пътуваме, а да си седим в къщи.

8

Анонимен

преди 5 години

До 5, написано е: от 500-те терминала по бензиностанциите.

7

хитри са ...

преди 5 години

Преди играех партия с един приятел ,ту аз съм с винетката ту той ,защото не пътуваме всеки ден извън града ,винетки се взимаха и от катастрофирали коли ,ако си продаваш колата си сваляш винетката и какво ли не още менкане--филма свърши ,Боко не дава !

6

Анонимен

преди 5 години

Днес обявиха : Рекламираната , струваща милиони оповестителна система на Бойко Методиев Борисов и АПИ за бедствия и затворени пътища не работи . Затова хората са стояли с часове в тунелите на ,, Хемус "

5

Анонимен

преди 5 години

Нещо е разбрах, ако нямам дебитна или кредитна карта и нямам достъп до интернет, как ще си купя тази винетка?

4

Естествено

преди 5 години

ХАХАХАХ сайта вярно не работи, но какво ли се учудвам, подобно нещо се случва всеки път. Не знам колко милиона са изхарчени за подобна система, но да нямат сървърен капацитет за някакво сайтче е смешно.

3

Анонимен

преди 5 години

Е - винетки ??!!!Е - правителство ??!!!Днес Собственика на ГЕРБ ще открие по света Е - форум за маймуни ??!!! Ще присъства и Е - комисар от Гоце Делчев с френско име ??? Е - избори няма да има ??? Опасно е !!! Нали Тикво !!!

2

Анонимен

преди 5 години

Сайтът отсега не работи, представям си какъв цирк ще падне като вземат да се развалят тия устройства, на поредната "наша" фирма...

1

:):)

преди 5 години

и защо пак 97, нали ни убеждаваха че за отпечатване на холограмния стикер имало разходи, фирма общ поръчка и т.н лимонада в ушите....