8

Социолог

преди 5 години

Тия па 20$ за фейк нюси,комшийчето се поства на Бали седи 10 дена в Петричи се връща със загар .

7

Адвокат Морковски

преди 5 години

Лошото е ,че доста хора мислят социалните мрежи за игра ,за място където могат да правят "всичко" .Това "всичко" в социалните медии е лично ваше и под закона.......

6

( '_' )

преди 5 години

Колкото повече информация събереш за един човек ,толкова повече можеш да го познаваш/контролираш/манипулираш. Едно време впрягаха огромен човешки ресурс за шпионаж. Сега всеки си подписва автодосието доброволно. Времето ще покаже!

5

до 3 Православен сла

преди 5 години

Сз от 6 години съм в " мой мир .ру". Приятна социална мрежа без пропаганда като в фейсбрук. Видех в фейса една група от трима човека и една заблудена ш *** тк а " русия враг на българия". Такива г лу по ст и пишат, че ск поставих задача да ги намеря и да им е.. майкята

4

Анонимен

преди 5 години

"идва ли залезът на Facebook?"Преди около 7-8 часа обявиха рекорден приход за тримесичие.

3

Православен славянин

преди 5 години

Стига сте ползвали краварски-кока-кола виртуални мрежи!!!Ползвайте истинската мрежа вконтакте!Там всичко е сигурно и се контролира от способната руска държавна машина и не ви продават личностните данни налаво надясно!

2

Анонимен

преди 5 години

*** се притеснява да не разберат от facebook че всяка вечер си пие ракията. Facebook ще знаят с кой си пие ракията. Facebook ще се опита да спечели от *** като му предлага реклами предназначени за него, но *** е хитър и няма да си купи нищо и ще набута рекламодателите. В случея жертва са рекламодателите които са си хвърлили парите на вятаря да рекламират продукт на *** :D.

1

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

20 долара са си 20 долара. полицията и без това не ме пита.