9

Документален филм

преди 5 години

Гледах един филм за един полицай,който живее в чужбина (Канада) и сега е много доволен.Той сподели,че има почтенни и работещи полицаи в България и те са около10% от всички.Просто пожелавам на всички бог да ни пази от полицията и правораздавателната система.

8

Антонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Аааа, не така! Доста хора "ползват" милицията, сиреч имат полза :)

7

Анонимен

преди 5 години

Ползата от българската полиция е точно 0

6

Спонсор на МВР

преди 5 години

Господина, като отиде в полицията да подава жалба, да не забрави да напрви и дарение. Иначе няма да се полуат нещата.

5

Чиновник

преди 5 години

Тоя агресивен пейзантин със сигурност е от онези мишоци, които искаха ДА СЕ СМЕНИ СИСТЕМАТА.

4

Анонимен

преди 5 години

Старите баби казваха. Два остри камъка брашно не мелят.Ако изпреварваният беше намалил скороста и го беше пропуснал щеше ли да се случи това. Но по всяка вероятност и той е бил селски тарикатин като другия селски тарикатин. Много пъти ми се е случвало такива селски тарикати от седенките да ме изпреварват на места където е забранено и аз като по голям тарикат ги пускам. После им идва честитка от камерата и си плащат за тарикатлъка.

3

Анонимен

преди 5 години

До кога едни и същи хора ще бият деца ,жени и беззащитни мъже по улиците? Какви политици имаме в Народното Събрание на Република България,че не искат да гласуват тежки закони срещу побойниците на пътя. ТУК НЕ СТАВА ДУМА КОЙ Е ОТНЕЛ ПРЕДИМСТВО. СТАВА ДУМА ЗА ПОБОЙНИЦИТЕ.ЩОМ биеш ше лежиш минимум 5 год в затвора.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БОЙКО БОРИСОВ. Ако следващия път същия този побойник шамароса сестра ти - докторката, какво ще правиш? Колко сложно е да се гласува строг закон срещу побойниците?

2

Реалист

преди 5 години

Очевидно е, че МВР трябва да се закрие веднага, започвайки с КАТ.

1

Анонимен

преди 5 години

Този с кинтите е прав :)