27

ПЕНКО

преди 5 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ , ЩЕ ДАМ ПАРИ /СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ /ЗА ДА ПОМОГНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕДПРИАТИЕТО , САМО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА БАНКОВА СМЕТКА !!! ЖИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ВОЙВОДИНОВО СА МИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ДЕЦА !!!!! ДА УТОЧНЯ -И ВНУЦИ !

26

Анонимен

преди 5 години

Май някакъв кара-качан е замесен отново за вдигане на рейтинг и влизане на неговите хора в Брюксел.

25

Анонимен

преди 5 години

Един ром се беше изтървал ,че ще прави българите на ЛЮТЕНИЦА,явно е започнал!

24

Щерю

преди 5 години

Чуват се гърмежи и навсякъде хвърчат печени салами - тъй, че само хляб си вземете, ако ходите да гледате...

23

V

преди 5 години

До студио Х КЪВ РАБОТЕН ДЕН В НЕДЕЛЯ ??? Пламва малко след като се стъмнява ;) Ясно е кой го е направил и защо .Защото управлява герб и то некадърно ;)

22

Анонимен

преди 5 години

В неделя сутринта се засякох с Кънев от БХК в една от бензиностанциите между София-Пловдив. Беше с още 3 души. Първата ми мисъл беше че пътуват за Войводиново и подготвят нова провокация. Няколко часа по-късно пламна пожара. Случайност или синхронност е това?!

21

Версия Студио Х

преди 5 години

18:30-18:40 часа: Пожарните идват бързо, защото е неделя и няма трафик. Термопанелите вече горят като хартия полята с бензин. Температура около 650 градуса. Топи се стъкло, металът става пластелин. Имайки предвид съхраненото в халетата, пожарът е трудно да се спре.

20

Версия Студио Х

преди 5 години

18:00 часа: Край на работния ден. Небрежен служител пафка до купища найлони и тарелки и хвърля фаса.18:05-18:15 часа: Запалват се купчините найлон. Тъй като хората вече са напуснали, а мястото на пожара е зад административната сграда, минава време без никой да забележи пламъци18:20 часа: Пенсионираният охранител забелязва пламъци и звъни първо на СОТаджийска фирма, после на Мениджъра по Безопасност на предприятието, после на главния енергитик и чак тогава някой подава сигнал в 18:30 на 112.

19

V

преди 5 години

Мдааа България е в гражданска война ;) И по зле ще става ;) Южноафрикански сценарии ;) От мафията герб за българите ;) Ще се интегрират все по добре . кво ли прай родната милиция на герб ???

18

МЕДИИ ЛИ ...

преди 5 години

Факт е че нямаме нито една телевизия със снимацхен екип за директни включвания прибедствия и аварии. Нито една медия не отиде да снима директно пожара .Ако това стане в една Гърция ще разбере целият свят за секунди .Тука нямаме медии особенно в НЕДЕЛЯ а през седмицата копират от интернет .Изгоря най - големият цех за месо в балканският полуостров и никой не отиде ...Амин !

17

Анонимен

преди 5 години

Има много пострадали които до утре ще умрат от отравяне .Крият тука !В другите медии казват за много пострадали хора .

16

Крият Отровата

преди 5 години

Изолацията е била причината за запалването на цеха !Така че изолираните ще горите в ада !Смях ме хваща чак колко стеропор е изгорял и въздуха бил чист .Малее колко *** хора има малии .Това си е отрова при която след вдишване се умира да знаете и губите ориентация веднага . Отровата на къде тръгна с вятъра .Поне предупредете хората наоколо бре !

15

Изолирайте се ...

преди 5 години

Казвам ви от 15 години изолацията със стеропори е много опасна .Вие искате да се изолирате .Добре но при една дупка в нея от един фас се започва горене което първоначалноне се вижда от мазилката а после вече е късно нефтен продукт е все пак .Та доста хора дето са се изолирали ще изгорят рано или късно с тази глупост .Покажете ми една крепост с изолация и ще ви купя салам да си го врете къде щете .Изолирайте се от обществото !

14

Анонимен

преди 5 години

И няма бау, няма мяу .... те са вече чао ! да се чува дзън - дзън ! да не би някой да иска да чопне застраховката и да обвинява невиннните роми дето са неграмотни и незнаят от де се пали кибрита

13

ГЕРБ - ОСТАВКА

преди 5 години

ГЕРБ НИ ДОКАРА ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗАПОЧНАЛА ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ ВОЙВОДИНОВО ! РОМИТЕ АКО СА ВИНОВНИ ЗА ПАЛЕЖА - ДАЛИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТГОВОР ??? ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ - МОЛЯ ВИ ОБЯВЕТЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, НЕКА АРМИЯТА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ, НЕ БИВА ДА ОСТАВАТ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПОД СТРАХ ОТ ПАЛЕЖИ ОТ РОМИ !

12

Анонимен

преди 5 години

Наистина прилича на война.

11

Анонимен

преди 5 години

Заради срутените колиби, сега маса народ остава без работа.

10

българина

преди 5 години

войната е обявена цц и бб и дпс заедно с америка срещу България и сорос са на страната на с *** та, които вече посягат и на хляба ни! крйано време е да посегнем и на живота им на тия животни само клане му е майката, а бащата е ще е българин

9

Анонимен

преди 5 години

А веганите умират от кеф...

8

???

преди 5 години

Това не е ли фирма "Унитемп", която транжира месото на Кауфланд?