29

Анонимен

преди 5 години

Имам само 2-*** познати които имат айфони.И двамата не са ги купили те .

28

Анонимен

преди 5 години

До 24Аз не съм длъжен да давам 3000 лева, за машина, която мога да взема за 1000 лева, само че с повече портове също. Мине се времето, когато Стийв извади онзи Air от хартиен плик и на вискчи им виснаха човките. Мина се и времето, когато 8-10 часа бяха феноменална батерия. Знаеш ли какво е, да имаш техника за 20 000 лева, да минеш от El Capitan на Sierra и да ти спрат дравйверите, а от Apple, да ти кажат, че не можеш, да минеш на старато OS и че ще го дуаш, а? Не знаеш ... мълчи тогава!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Macbook доминира по печалби ...

26

Анонимен

преди 5 години

Apple още не схващат, че свършиха.

25

Анонимен

преди 5 години

На кой пазар доминира MacBook, че не разбрах :-)

24

Анонимен

преди 5 години

До 23Те доминират пазара и в момента и именно затова струва толкова. Никой не е длъжен да ти дава нещо про боно щото ти нямаш пари.

23

Анонимен

преди 5 години

MacBook-а продължава, да е супер машина, но проблема е, че е два пъти по-скъп, отколкото трябва. Ако вместо то 2600 лева, започваха от 1300 лева, щяха да доминират пазара.

22

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаГледната ти точка е ... Много ниско по веригата и не виждаш, както трябва ... Гледай повече.

21

Анонимен

преди 5 години

Побраваха с евтини пластмасови телефони (5c ли, каквото беше там), после взеха да продават по-старите модлеи ... Сега, разните му коитйски компании изкочиха с невероятни телефони, на една трета от цената на вчерашния iPhone. Както прави Apple? Пуска нова серия, където най-евтиия телефон е 1700 лева, а най-скъпия 3400 ... Хората ви казаха, да намалите цените, не да ги увеличите ....

20

Гледна точка

преди 5 години

средната работна заплата в България в левове 1119 лв.средната работна заплата в Китай в левове е 1252 лв.Колкото повече са заетите в една икономика, толкова е по-голям диапазона на работната заплата. Китай е известен И с това, че "произвежда" най - много милионери на година в световен мащаб. Но това не води задължително до увеличаване на благосъстоянието на всички китайците.

19

До 16

преди 5 години

Защото са нахапани.

18

ХФ

преди 5 години

На такива цени, Iphone ще е последният телефон който бих си купил. Имам възможност, но няма да го направя. Просто защото е насочен към конкретна целева група на пазара. Не виждам иначе нещо уникално и превъзходно, но хората плащат за марката.

17

до 13

преди 5 години

средната работна заплата в България в левове 1119 лв.средната работна заплата в Китай в левове е 1252 лв.По нищо не си личи че Китай е първа икономическа сила в света.В Китай нямат пенсии в България има.Да Китай за такива пари можеш да купиш повече неща от еквивалента им България, но това вече си е микроклимат на държавата. Но пък в България можеш да дишаш чист въздух и това си микроклимат.

16

Анонимен

преди 5 години

защо китайците не си купуват ябълки не са ли вкусни вече?

15

Язека

преди 5 години

При тая цена би следвало да се счита за голям успех, ако въобще са успели да продадат нещо.

14

Анонимен

преди 5 години

Очаквано на фона на политическата война която обяви Америка на Китай ,на фронта на смартфоните. А войната е започната именно защото Huawei измести Apple от втора позиция на пазара.И за това apple разчитат на политическа поддръжка за връщане на позицията но е ясно че губят пазара Китай по този начин.

13

до Гледна точка 12

преди 5 години

Знаеш ли колко е минималната работна заплата в Китай, може да провериш ако не си информирам, А сега ако обичаш провери колко е в България.Ако взимаш минималната работна заплата в Англия или германия,тогава гледната ти точка би имала някакъв смисъл.Но ти коментираш на български в български форум.Т.е. информираш че въпреки че в България е по голяма експлоатация икономиката не дърпа напред.

12

Гледна точка

преди 5 години

Китайската икономика дърпа напред, защото имаше голяма експлоатация на човешкият ресурс. И сега има фирми, които го правят и им плащат по пет долара на месец, при строга дисциплина. Чекиране на входа на работата, 20 минутна обедна почивка ,през останалото време яко бач.При Huawei положението е различно, но там работят преди всичко IT специалисти.

11

Мда

преди 5 години

До АнонименТурция има много неща,но и слаби места.Едно от тях е Истанбул.Ако сме в състояние да унищожим тоя град на 100%,това ще бъде сериозна спирачка пред амбициите на Анкара!Градът е уязвим по въздух и море,значи натам трябва да бъдат насочени усилията.И потенциал за ядрено оръжие,естествено.

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва ни нещо,което ще ни свърши работа срещу Турция,па ако ще да е китайско(да кажем че руско не може да е априори)!Не! Няма толкова неук народ! Турция има СТОТИЦИ F-16-ки, СТОТИЦИ танкове и МИЛИОННА войски. Какви ще да се тези китайски хвърчила, които биха ни предпазили от евентуална турска атака?