42

тия - ония

преди 5 години

Защо да гласуваме за евродепутати? Те нашите и без друго нищо не правят там освен да получават тлъсти заплати. Те са пошлусковци ипо никакъв начин не защитават нашите интереси. К'вото с тях,такова и без тях там. Никойне ги забелязва.

41

Анонимен

преди 5 години

Брюксел викаш е почнал да пледира за Бе-еее Сепе???

40

Анонимен

преди 5 години

Щом от Брюксел имат прогнози за изборите у нас то значи че от там манипулират изборите тук.

39

Доньо Донев

преди 5 години

Хвърли на трима глyпака само един кокал и им гледай сеира. Така лесно се разбира ситуацията при пудела, шкембака и винкелот. Всеки иска мръвката за себе си.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако педриотите не вкарат депутат то какво ще прави Гелето жъмбасоф тук? Твърде нежен е за суровата българска действителност.

37

Анонимен

преди 5 години

Силите са силно изравнени - БСП ще вземе 12%, Марешки 2% а ГЕРБ - 22.

36

Анонимен

преди 5 години

Партия на русофилите има- това е ДПС.

35

Анонимен

преди 5 години

Има ли партия на русофилите дагласувам за нея ? Другите не ме интересуват .

34

ognyanz

преди 5 години

До МОЛИ: И как една партия може да напусне ЕС? Ако имаш предвид това, да няма депутати, за пишман-реформаторите е почти сигурно, че няма да имат и един депутат в новия европарламент. И никой не прави трагедия от това.

33

МОЛИ

преди 5 години

И КАКВО ,КАТО БСП НАПУСНЕ ЕС,КОЙ ЩЕ СИ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАПА????ДА ЗАМИНАВАТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЗА МУРМАНСК,ТАМ ИМ Е МЯСТОТО!!!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

До Достоевски: Ти от романите на Достоевски ли ги вадиш прогнозите?А за патриотите: Ако са обединени, може да имат и двама евродепутата, но проблема е, че са повече разединени, отколкото обединени. А по принцип могат да свършат нещо полезно за България там.

31

Достоевски

преди 5 години

Това си е реклама , платена от политиците. Няма никакви изравнени сили, БСП ще имат по малко гласове даже и от ДПС. ГЕРБ колкото о да ги плюете победата им е гарантирана. Друг е въпросът дали изборите не са маниполирват. Успех на всички

30

Анонимен

преди 5 години

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ,кои държави са въвлечени за пушечно месо?България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша.Къде са другите европейски държави?Трябва да се направи нещо!

29

вижте го нашия Радев

преди 5 години

Девет източноевропейски страни, членки на НАТО (България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша) обсъдиха сигурността си в присъствието на генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг........Бяхме единодушни, че днес възраждането на руските имперски амбиции е факт и трябва да ги посрещнем адекватно, заяви пред медиите полският президент Анджей Дуда".....................тези ще ни направят пушечно месо,ужас!

28

вижте го нашия Радев

преди 5 години

Какво прави Радев на позорната среща на НАТО в Кошице, насочена срещу Русия?!Президентите на девет страни от източния фланг на НАТО, изправени пред лицето на смятаните за империалистически амбиции на Русия, изразиха на среща вчера в словашкия град Кошице сериозна загриженост за сигурността си предвид конфликта в Украйна, предаде Франс прес.Девет източноевропейски страни, членки на НАТО (България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша) обсъдиха сигурността си в пр

27

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се създаде партия,която ще ни извади от ЕС,тогава ще гласувам.От ЕС идват всичкия морален ***,който лека-полека ни разяжда отвътре,и в крайна сметка ще ни унищожи.Файда имат само грабителите на фондове,а народа мизерства,беси се и се самозапалва.

26

Анонимен

преди 5 години

БСП,АБВ,Дончева,комунистическата партия и други партии.И Станишев да се връща начело на БСП!

25

Анонимен

преди 5 години

Партиите в България авторитарни и популисткиТе се делят на банди и шайки, отсече политологПрез последните години българските медии са един от най-активните участници в процеса на дезинформиране на населението на страната и отклоняването на общественото внимание от по-сериозните проблеми и предизвикателства на нашето време. Всеобщото мнение, е, че това се дължи на факта, че българските медии са зависими изцяло от корпоративни, престъпни и политически интереси.

24

Бсп-бита карта

преди 5 години

10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

23

БСП са първи,

преди 5 години

И много добре го знаят всички! Този некадърник и прехвален Борисов ни доведе на границата на гражданска война.