134

Анонимен

преди 5 години

Всичко което сега се прави е в името на Бъдещите Поколения . Дали - ама На Дали .

133

бай Ван

преди 5 години

ЕС вече е пред разпадане, и на различни скорости. Европейската комисия ще даде пълен назад с проектите в южна Европа, защото нямат никакъв интерес да помагат България да си стъпва на краката и да има силна икономика.До 6 месеца финансовата криза барабар с твърдия Брекзит ще се появи в ЕС, и тогава никакви хъбове няма да извадят ГЕРБ от блатото.А прословутата чакалня за еврозоната не може да направи нищо поне още 2-3 години. Единствено Германия и Холандия спечелиха от еврото, другите не.

132

хахахааааа....

преди 5 години

До ХъИскаш - да бъдем послушното пуделче на америка.....

131

Анонимен

преди 5 години

Медведев е в България за да *** герберите. До преди няколко години ни се молеха за Южен поток. Сега Бойко му се моли за чучурче от Турски поток. И Медведев му казва, че може ама надали ;)))

130

Анонимен

преди 5 години

Ползата за България от Южен поток беше много ниска цена на газа - предпоставки за инвестиции + работни места с добри заплати + транзитни такси + допълнително развиване на инфраструктурата и стокооборота покрай поддържащите отрасли. Общо взето загубихме поне 20 000 работни места от загубата на Южен Поток. Колко данъци загуби държавата? А колко пенсионни, здравни и образователни вноски? Бойко е за бесене. Дано поне в затвора го вкарат.

129

Анонимен

преди 5 години

Конкретиката е, че отказа на България от Южен Поток струва на Русия 800 милиона Евро. И те ще бъдат платени от българина. В цената на тока, газа и бензина. С лихвите. Които, разбира се са огромни, понеже ще се калкулират и пропуснати ползи, и оскъпяването на проекта, който мина през Турция... Общо взето ще си избият руснаците парите и българина ще плаща, защото Бойко така каза...

128

Стамат

преди 5 години

Медведев що си губи времето в БГ?

127

Анонимен

преди 5 години

ГРОП разкарайте се,съсипахте държавата и не ви пука!

126

българин

преди 5 години

до 131..Каква "политика" бе сокалче? Убеден съм че нямаш и 30 г..Но ми говориш за ЕС и НАТО! -:)

125

Анонимен

преди 5 години

До българин132 Разбира се,че ще следва,България е лоялна към партньорите си- НАТО и ЕС,да не би да искаш да се съобразяваме с Евразия,с руската диктатура?Въпросът е,дали Борисов не предава евроатлантическите ни партньори и дали не залита към Русия?

124

българин

преди 5 години

Всичко беше формално!!! "Нашия" следва "политиката" На ЕС и Америка! Но не И НАШАТА! Та какво да очакваме? Срам ме е от него като българин!

123

Анонимен

преди 5 години

Турски поток - дръжки и Белене - дръжки,пари за проекта за Белене от ЕК - също дръжки!А щом няма да има турски поток,ще спре и украинската,общо - дръжки!Бокуци вървете си!Да се връща Станишев и АБВ!

122

Анонимен

преди 5 години

"ЧАСТ ОТ ОЦЕНКАТА НА ЕКСПЕРТИ ЗА БОКО-ТИКВАТА: ИНДИВИД С НИСКО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ФАЛШИВА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТЕПЕН, ЛИПСА НА ЕТИКА В ПОВЕДЕНИЕТО, НЕЗНАНИЕ НА ЧУЖД ЕЗИК, ПРИМИТИВНИ ПРОТОКОЛНИ ОБНОСКИ, ПЪРВОБИТНО И ЧУВСТВИТЕЛНO ЕГО, ТОТАЛНО ОТСЪСТВИЕ НА САМОКРИТИЧНОСТ, БОЛЕЗНЕНО САМОВНУШЕНИЕ ЗА НЕПОГРЕШИМОСТ, БОГАТА МАФИОТСКА БИОГРАФИЯ И СИЛНО ИЗРАЗЕНА СКЛОННОСТ КЪМ КОРУПЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ"

121

ognyanz

преди 5 години

До "ЕК вчера заяви": Газ ще имаме, въпроса е: на каква цена.Не сме голям потребител и ще ползваме газта през Украйна, докато се транзитира оттам. А за в бъдеще ще трябва да използваме с конектор или с Турция, или с Гърция. Но досега получавахме към 200 милиона лева от транзит до Турция, а тръгне ли Турски поток, дотук.

120

Хъ

преди 5 години

Аз газ не ползвам, а който ползва не Запада, а Русия ще го върне в каменната ера, защото отказахме да бъдем послушното пуделче на Кремъл.

119

ЕК вчера заяви

преди 5 години

че НЯМА да даде никакви гаранции Турски Поток през България, така че можете да забравите за евтината Руска газ ... то и за скъпата Американска втечнена газ може да забравите защото САЩ нито имат капацитет да ни покрият нуждите нито някога са ни предлагали газзапада ще ви върне в каменната ера !!!

118

Голям смях

преди 5 години

***, освен да се хвали и да говори безмислени неща, друго не умее. Дай му далаверка, врътка, кражбичка, корупцийка, суджуче и простотия. Направи ни за смях пред целия свят.

117

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 122: Газопреносна система имаме, а тръби ще се намерят. Тонове тръби за Южен поток стояха няколко горини на кея на пристанище Варна. Ако Турски поток мине през Гърция, значи нещо друго ни е липсвало

116

Анонимен

преди 5 години

никакъв поток няма да мине през нас по една изключително проста причина - за това трябват тръби и газопреносна мрежа, такава нямаме! ЕС дори и да даде средства за газов хъб, няма да ни плати вересиите вътре в държавата. руснаците си гледат изгодата - ако ще строят тръба, искат да спечелят, нормално е. за тях сме една ненужна територия, за ЕС сме свърталище на корупция и грешно изхарчени пари.

115

Анонимен

преди 5 години

Бойкоооооу,какви са тези турски кораби на наша територия,пак сте ос-рали нещо!