7

Анонимен

преди 5 години

Добре де, ама аз ако пускам реклами за жилища няма да искам да плащам да ги показвам и на х0ра без пари, които не могат да си ги позволят. Тези опции са единствените, заради които изобщо избирам фейсбук за реклама. Прекаляват тия хора.

6

WWIII

преди 5 години

Третата световна война се води отдавна и основните жертви са неграмотните, необразовани, но претенциозни и с високо самочувствие "потребители",които не могат да прочетат десет реда текст и само гледат картинки, като затова най-малко са виновни соц. мрежите и Гугъл.Все пак би било любопитно да се види как властите разпитват заловен на местопрестъплението и арестуван изкуствен интелект.

5

Анонимен

преди 5 години

Изнежени женчовци...

4

Анонимен

преди 5 години

Хайде, да направим света едно колониално блато!Където всичката цветна мързелива пасмина е равна, защото и те ще станат консуматор!Алчността ви ще ви погуби. Вече и Европа стана колониален майймунарник. Дано да почне по-скоро трета световна война, та всичко да потъне в кръв.

3

Анонимен

преди 5 години

Ще кажа за н-ти път. Няка как бизнес модела ти да е продажба на лични данни! Освен това, за какво са ни тия соц. мрежи, при положение че реддит и форумите вече са измислени?

2

Сс

преди 5 години

Тези Американци има ли някой да не го обвиняват в нещо??

1

zeus

преди 5 години

Хаха, ясно е, че няма да показват реклами на скъпи жилища на чepнилките от гетата. Имайте предвид, че платформите знаят за нас много повече от това, което сме публикували, на тази база автоматично ни се изпращат правилните реклами.