16

Факт

преди 5 години

А защо нищо не се прави да няма ПТП-та, а все се залага на огромни наказания след като е станало ПТП? Товз е напълно погрешен подход, който само храни жаждата за отмъщение на близките на пострадали от катастрофи и на практика води до повече нови катастрофи с най-тежки последици.

15

Адвокат

преди 5 години

До 10Ееееие нали ние хляб ядем.Даже и смекчаващи вината обстоятелства трябва да има.Като шариш едни 100 хилки може и условна.Щом ги нямаш леж 30г да ти дойде акъла

14

Така де

преди 5 години

А за да няма шест-пет, най- добре е от 28 до 30 години.

13

шматка

преди 5 години

До НаблюдателБраво бе.Значи единия се напил и напушил и съвсем умишлено излиза на пътя знаейки в какво състояние е а друг стриктен и отговорен който по някакво стечение на обстоятелствата причинява смърт за теб са равни

12

честно

преди 5 години

Ако се въведе подобен закон, НЯМА да е за всички. Преди години за един познат на вуйчо ми, се говореше,че е шофирал пиян, в колата била жена му,колата се блъска и тя загива на място, той без наранявания. Тя умира, а той на свобода. И ден НЕ е лежал в затвора,не съм чул да са го съдили. Целият квартал в родния ми град го знаеше ,, като онзи дето уби жена си и се отърва". После се ожени повторно. Дали е било случайност, дали е искал да се отърве от нея, само Господ знае.

11

Анонимен

преди 5 години

Те ромите, не могат плащат по веригата, затова не ги ловят

10

Анонимен

преди 5 години

А кога ще има 30 години или доживот за ромите убиващи и изнасилмащи старци за жълти стотинки?

9

Наблюдател

преди 5 години

Пълни глупости !!!някой топли ли го това че ако не си пил и убиеш някой на пътя наказанието трябва да е по леко и защо ?Ще ви мине ли тъгата ако човека не е употребил алкохол или наркотици? По Малко ли ще скърбите от този факт !!!Не оправдавам пияните а закона трябва да е равен за всички !!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Няма ДО ,престъплението изисква точна цифра.Такъв закон приемете!

7

IPRIT

преди 5 години

Това са празни ПРЕДИЗБОРНИ приказки.

6

Анонимен

преди 5 години

Страх ги е да ходят пеша вече? Сигурно щом издават такъв закон ги е страх за техния живот?

5

House M.D.

преди 5 години

Правен принцип е да се дава условна присъда за първо деяние.

4

Масковски

преди 5 години

Чудо невиждано ще бъде туй. Да вкарат път в затвора.

3

Анонимен

преди 5 години

Долниии Педерасии и мършии.... Сега се сетихтеее и пак нищо няма да направите. Колко, колко, колко хора умряха по пътищата на България. Всеки ден в тази малка държава, където тези смъртоносни препятствия е по-голяма вероятността да се избегнат, се случва точно обратното. Ограбихте държавата. Тази държава не става за живееене. Всичко е наопаки. Единственото нещо, което правите е да крадете от народа, а народа само яде и се налива, и всичко знае, за всичко. В България не се живее нормално. ФАКТ.

2

Ха-ха

преди 5 години

Алоу,патреотете,вий не можахте да прокарате тежки присъди за убийците на беззащитни баби и дядовци по селата,сега какво се пънете!?

1

Анонимен

преди 5 години

Вие Максим Стависки не успяхте да вкарате в затвора, сега се пънете... Никой не вярва, вече народа съзря истината - колкото по-сгроги мерки и наказания - толкова по-висока корупция - дали ще платиш на ушев, дали на съдията, дали на прокурора - пак ще си на свобода.