33

Трансатлснтически

преди 5 години

НАТО няма работа в Черно Море. Грузия дава основния контингент сражаващи се джихадисти от ИДИЛ и изобщо пък не ни интересува.

32

SS

преди 5 години

тук нещо много взе да се пише за украина...Щом украинците искат - нека се набутат в НАТО. Тъкмо така украина ще стане пак нещо като комсарат Украна (както преди 77 г. Райхскомсарат Украна). Може да си изберат и некой фелфебел за фюрер и да продължават да се зъбят на руснаците за Крим. На немците това много ще им хареса :) ...

31

БЛЯК

преди 5 години

Русия никога няма да върне Крим... Ако ще и целото НАТО да се "довлече" в Чено море се тая... С Русия нема оправия хахах

30

Анонимен

преди 5 години

Великото НАТО не спаси Украйна, не спаси Грузия. Грузия и Украйна няма да ги приемат в НАТО никога, защото те ще искат от НАТО да нападне Русия, а НАТО не може да си позволи да нападне Русия и ще покаже отново, че може да напада само слаби и болни държавици.

29

Боби

преди 5 години

До АнонименИзключваме Лукоил от уравненеието колегаЗАЩО? ОМВ и другите западни компании не могат да импортират готови горива? Всички ли трябва от Лукоил да купуват?Има две обяснения1. КАРТЕЛ2. Петрола на Лукоил е достатъчно евтин за да няма друг импорт.

28

Анонимен

преди 5 години

Ресия не застрашава нита Грузия, нито Украйна. Е, през 2008 г наби грузиниците на Саакашвили, ама те избиха стотина руски миротворци и над 3000 свои мирни граждани, защото са осетинци. Подло, с "Град" и танкове. И Русия форсмажорно предприе неподготвено нападение в типично руски стил - бързо и яростно и смачка храбрите грузински джигити! Взриви целия им флот в пристанището на Поти (?). А руснаците и днес са обичани от народа на Грузия., както и обратното. Днес в Москва погребват Георгий Данелия!

27

Анонимен

преди 5 години

До БобиКолко е стокооборота РФ - България(само нашия край на баницата)Стокооборота ни с Рашка говняшка е такъв, че ни ползват да ни продават прескъпи горива и да не купуват нищо от нас.А те и не могат да купуват от нас, защото нашите стоки са скъпи и не са им по джоба.Пияниците не са ни никакъв фактор по отношение на износа.Той расте сериозно и без тях.

26

Боби

преди 5 години

До kitaecУнгарци, Италианци и прочие са много повече за сваляне на санкциите - защо? Защото санкциите не работят срещу САЩ а са комбинирани срещу РФ и ЕС. Забележи 800 000 000$ е стокооборота САЩ - РФКолко е стокооборота РФ - България(само нашия край на баницата)Можем ли да изнасяме примерно Зарзават или Вина или каквото друго се сетиш да е останало производство в БГ?

25

kitaec

преди 5 години

Защо от всички бивши соц страни,които са в ЕС,единствено България е за отпадането на санкциите срещу Русия ??? В ЕНП ли е мястото на комунистическата проруска партия Герб ???

24

Шопо

преди 5 години

Има,нема ,братушките ни държат на мушка !

23

анонимен

преди 5 години

Битките по света са заради пари и ресурси, като през това време се избиват само християни. Явно много пречат на някои християните.. Ние помним 500 г. изнесените каруци злато и отрязаните християнски глави. сега е така в сирия.

22

Анонимен

преди 5 години

България е за продължаване на диалога с Русия заради КримЗа това България ще си остане в периферията на цивилизованите и развити държави докато не престане да е подгъзник на Русия.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако неси живял в Украйна и Рисия ,колкото и добри познания да имаш,всичко е балонно.Майдани,паметници итак далее.Запада ще се види ,че са без-помощни и ще забравят за Крим,сан-кции и какво ли не.Постепенно водатаще си влезе в коритото,след излишнижертви.На нашата помпео ще дава ум.

20

патриот

преди 5 години

Като НАТО няма друго,тъй могъщо на света.

19

kitaec

преди 5 години

За жалост,България е все още руска колония,само на книга сме в ЕС и НАТО.Деколонизацията е задължителна и не търпи отлагане.Трябва да признаем,че украинците ни направиха едно показно,как се прави това.

18

kitaec

преди 5 години

И все пак,в Украйна само за една нощ бяха съборени над 2400 съветски паметници,докато у нас наще политици ги е шубе да говорят за това.Защо паметника на съветските башибозуци в София е надежно охраняван от българските власти,сещате ли се ???

17

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

16

Анонимен

преди 5 години

а Украина кой ще върне в пътя на правото. Майданите платени в кой раздел на правото се учат...

15

Боби

преди 5 години

До Анонимен"а всеки ден умират украинци, убити от сепаратистите."Имаме едни Украинци в източна Укранйна Луганска Област и Донетска Област които не признават властта в Украйна дошла с ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТНовата власт им отрязва всичко практически - пенсии, мед обслужване и каквото се сетиш. Изпраща им ДоброБати реално Доброволни Частни Неонациски Батальони - да възстановят "конституционния ред" в зоната на Антитерористична Операция.Срещу кой воюват срещу украинските собственици на имоти

14

Боби

преди 5 години

До Поручик Балканец"кандидатирам за надзирател, безплатно. Независимо куде - Ловеч, Белене, Скравена, Централния, все едно. Ще ви смажа главичките, ***!"Знаеш ли кой е измислил Конц Лагерите? ВеликобританияКои са ползвали концлагери най-много Германия,САЩ,Япония,Великобритания и СССР(по времето на Сталин)Днес поглеждаме света и какво виждаме Най-много затворници САЩНай-голям прираст на престъпленията Западна Европа след Мигрантската ВълнаПолицейски(Демократични) държави - САЩ,ВБ,ФР,Гер..