12

манолов

преди 5 години

значи Явор казва че не сме подготвени за кибератаки а ще правим избори в интернет!!!!!

11

до 10 селянина

преди 5 години

хакерите явно нищо не разбират от програмиране...(според тебе). Учили са се само да берат ябълки и мушмули за да го правят това.

10

Селянин

преди 5 години

До Анонимен 4Личи си колко си "въшлив" ти, като не може да направиш разлика между програмист и хакер! У наше село на такива като теб им викаме всезнайковци, а накрая у големия град се излагат!

9

Боб

преди 5 години

До 4. Защо мислиш, че тези хора го правят за пари? Защо мислиш, че да ти вземат 30-40к евро е нещо сериозно за една фирма? И ако си мислиш, че са много, кога тая фирма, ще почне да си затваря вратите? Кога според теб е подходящ момент да се помисли за сигурноста? Кога почваш да заключваш врата у вас, след като събереш 1 мил ли? Защо мислиш, че някой е полагал усилия да ги хаква, а не е просто влязъл през врата? Според секюритии фирмите, няма компания която да не може да бъда компрометирана.

8

Joko

преди 5 години

Т.н. "бизнесмени" ( на български - предприемач ) са на триците скъпи , на брашното йофтини ! Да не гаворим за полуграмотния персонал от роднини и баджанаци !

7

Факт

преди 5 години

Така става, когато дебеловратите бизнесмени-демократи не дават пари за ИТ специалисти. Да си назначат ИТ специалисти и да им плащат подобаващо, тогава риска от такива кражби ще е минимален. а и други ползи има много.

6

Анонимен

преди 5 години

По 20-30к на компания...балха ги ухапала.

5

vlady

преди 5 години

Да сезират архимандрит Исахак Похосян и католикос Карекин II Нерсисян.

4

Анонимен

преди 5 години

на митинга на кнсб казаха ,че ИТ специалистите имат най-голями заплати.ама пак хакват и крадат.това е българският програмист - алчен та алчен.хем въшлив от пари ,хем пак хакерства.

3

odpo

преди 5 години

Слаб ИТ персонал и ниски инвестиции в кибер сшгурността...

2

Коце кмета

преди 5 години

Щом Колев ги разследва, хакерите ще спят спокойно.

1

радомир

преди 5 години

Нека да ги разследват за да разберат как са успели да намерят такава фирма у нас с 1 млн. лв. налични пари. Това ще помогне на НАП да подбере фирми за ревизия и да събере повече приходи в бюджета за апартаменти, асансьори, къщи за гости и т.н. благинки за правоимащите.