28

Американ

преди 5 години

Тоя Нейков с кои НПО-та е свързан? Щото няма начин да не е.И какъв е мазник само: като че ли Костов не намали пенсиите с 30% без никакво предисвестие, че да няма прецедент в подобно прецакване.

27

Анонимен

преди 5 години

Сега джендърите са с привилигии вскякави и държавата трябва да им осигури деца, тъй като те по естествен път не могат да имат. Затова ще взимат децата от нормалните родители и ще ги дават на джендърите прикрито зад някаква грижа за децата. Каква грижа за деето е да го отнемеш от майка му и баща му и да го дадеш на джендърите?

26

Некъф Човечец

преди 5 години

Загърбването на традиционните семейни (християнски) ценности е истинската цел! Колко по-извратено е обществото толкова повече се занимава със себе си, а не с неравенството, доходите, справедливостта в наказанията за елитите и преразпределението на богатствата и властта.

25

Аман

преди 5 години

Не спряха с тези шамари.Ами като е за спиране на шамарите да бяха направили една 5 страници Стратегия за шамарите или Стратегия за намаляване на физическото насилиеТе надраскали 74 страници с глупости и отворили вратите на кой ли не да се разпорежда с чуждите деца.

24

жустис

преди 5 години

НАЙ-важния проблем в обществото е КАК да се преборим с крадливи политици. Отново изместват вниманието от центъра.

23

303

преди 5 години

Сатанинската *** идеология няма да се спре пред нищо - Нейковци и Хаджипенчовци нямат свършване. За пари са готови и майчиното си мляко да продадат на извратеняците от ЕС. Пътищата по които варвят тези михлюзи са много и непредсказуеми. Спечелената първа битка с отхвърлянето на ИКонвенция е само началото. Те няма да се спхрат, докато не ликвидират напълно ценностите на България и не въведат *** идеологията като религия и политика. Хора, бъдете чувстгвителни и неподкупни. Парите са важни,

22

Анонимен

преди 5 години

Оставам с впечатлението, че за т.нар. Стратегия за детето за вдигнали цяла сюрия да ходи да се обяснява като ученичка пред телевизията, как била нещо много хубаво и как хората трябва да я искат.

21

Анонимен

преди 5 години

Щом е допустимо възрастните да влизат в затворите, където със сигурност ще станат жертва на насилие от всякакъв тип, то трябва да е допустимо и физическо наказания за децата. Махнете затворите и няма да бием децата.

20

?!

преди 5 години

Този да поживее няколко месеца в ромска махала и после ще го питам как би възпитавал тамошните деца? Пусни ги в друга среда, кажи им, че няма да има шамари независимо от това какво са направили и после им гледай сеира!

19

Тар

преди 5 години

Тази стратегия ще бъде приета и приложена, рийте колкото си щете, ганьостанци,вие сте обект, субектът е друг.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя побелел орангутан да отвори Библията и да види,че там пише:Който люби чадото си овреме го наказва!

17

Анонимен

преди 5 години

В 21 век сме пък още ни управляват пребоядисани комунисти и децата им !

16

Аз

преди 5 години

Спомням си, че Нейков навреме каза: щом аз съм станал министър, егати държавата. И той от специалист по трудови ресурси стана голям специалистСтратегията наистина посяга на семейството. Щом Норвегия финансира тази стратегия не е.случайно. Векове е имало шамарчета, пък са расли.здрави и нормални хора. Защо в 21 век децата да се оставят да правят каквото си искат? Агресията идва от филмите и запада и внушението, че децата имат права по-големи от родителите си

15

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо се зачудих кой беше тоя и защо са изкарали от нафталина бивш социален министър и конкретно защо точно този, а той бил от бандата на Костов през 97-***. Не е случайно, че новото евродругарче на ГЕРБ (СДС) ексхумира политическите си трупове да обслужват Шайката.

14

Инджиктипляктор

преди 5 години

Силни сте да пишете стратегииама сте кръгла нула в прилагането им!Я какво се случи с Десетилетието на ромскотовключване!??Относно настоящата стратегия-има за какво да ги е страх хората!И сме я чели вашата "стратегия"!Еничари!За пари не само децата ниами и майките си ще продадете!

13

Анонимен

преди 5 години

Чичка, когато кажем "не", значи не! Кое не ти е ясно?

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя е ял малко бой от баща си!Отдалече му личи!

11

бай Ганя

преди 5 години

Не седнете да прочетете документа - само за шамари говорите! Невежи! Бай *** не обича да чете - а само на готово да плямпа общи приказки!

10

Анонимен

преди 5 години

"За стратегията за детето: Много неверни неща се изприказваха!"Превод: Разкриха ни, трябва да баламосаме хората с нова стратегия.

9

Анонимен

преди 5 години

Щом си държите на шамарите марш от ЕС и се блъскайте и избивайте без някой да ви казва нещо! Никой няма да ви чака да ви узреят балканските затлъстели кратуни. Макрон ви го показа и доказа. Ритниците по балканските "шкафове" тепърва се разработват.