152

ТВУ

преди 2 години

За едни всичко можеше- децата на активните борци а за други не можеше!

151

спомени след 9-ти

преди 2 години

конфискуваха ми всякакви вещи на улицата като дете случайни минувачи.милицята арестуваше първото срещнато на улицата невинно дете за назидание и страхна училище пробутваха в паралелките безпризорни деца при наличието на пансиониучителите ни обискираха и прибираха всичко излишно без да го връщатЗА УЧИЛИЩЕТОПодтикваха и насърчаваха родителите ни към побой чрез слаби оценки и забележкиПроверяваха ни по домовете и спираха по улиците за спазване на дневен режим

150

резултата от грижите

преди 2 години

едно голямо нищо!

149

Блага Димитрова

преди 2 години

В училищата децата се превръщат в доносчици и папагали! ЩЕ ТЕ ОБАДЯ! говореха

148

точно така!

преди 4 години

До емигрантНЕВЪЗВРАЩЕНЕЦ!!! - враг на народа,,шпионин,диверсант,беглец,чуждопоклонник......Семействоно ти, близки и познати репресирани до гроб во век и веков! Безработни!...

147

ТОЧНО ТАКА!!!!!!!!!!

преди 4 години

До честите въпросиА после като пораснахме - къде работиш и учиш, къде живееш, кой е баща ти?......

146

емигрант

преди 4 години

До Българско семействосемейството ти беше заложник до девето коляно ако само един от него сгреши нещо!

145

честите въпроси

преди 4 години

До Българско семействоТака ли сте ги възпитали? Хора няма да станат! Човек няма да стане от тебе!

144

гяур

преди 4 години

До тттА от комунистите кой ще ни откъсне? Ще плачим за турски парцали!

143

няма деца

преди 4 години

До !?!.....И деца ще ви направим!!!!

142

!?!

преди 4 години

За какво ти е стратегия като няма деца?

141

To6

преди 4 години

ТО СТРАТЕГИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА, НО ДА Е ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА, А НЕ ПРЕПИСАНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ОТ НЕМАЙ КЪДЕ !!! ГЛУПЦИ !?!?

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164И какво става - съседа не може да си намери паркомясто, защото ти се връщаш по-рано от работа. Изпраща писмо "тоя се отнася лошо с децата ти", идват службите и ти го отнемат.Само че, който дойде го застрелвам, после застрелвам себе си и децата, но на педерунгелите няма да ги дам.

139

ттт

преди 4 години

Шестата Божа заповед гласи "Почитай баща си и майка си". Така, че в какви ценности да бъде възпитавано едно дете, трябва да решават родителите му. Всичко останало е богохулство! До активистите на НПО-тата: нали един от най-големите грехове на комунизма беше (ваши думи), че са откъснали хората от религията. Ето, вие вече сте комунисти! Честито!

138

Анонимен

преди 4 години

а в норвегия всяко дете на което му кефне да наклепа родителите си или съседите са му хвърлили око, се взима от тях и се дава на педофили сводници пред които твоя пастрок е малко бяло агънце.

137

Българско семейство

преди 4 години

Дай боже някой защити тези деца... уви и това няма да се случи. Насилието ражда насилие! Вашето дете е тормозено от друго дете ? Ама как ... къде са родителите ? Защо не са го възпитали? Не е вярно .. възпитаваме го с възпитателни шамарчета! И то така възпитава в училище! Един ден ще е на улицата и там така, и в неговия дом и там така... ще убие жена си и детето си, ама какво от това НЕ на стратегията ! *** ще ми става!

136

Омръзна ми

преди 4 години

Този "отсякъл", този "решил", този "дал", този "построил, този.......писна ми!

135

Българско семейство

преди 4 години

Успях да избягам от вкъщи и казах на майка ми че няма да се върна. Разбира се тя го изгони. Съседи и негови "приятели" ми казваха, как такъв добър баща няма да намеря и как съм излъгала и как било нормално да ме бие... България си отглежда насилници по традиционен начин! Не ми говорете глупости, не знаете какво се случва в "нормалните семейства".

134

Българско семейство

преди 4 години

На 30 съм. Баща ми почина когато бях на 4г. Майка ми сключи брак след време. Привидно изглеждахме нормално, средно статистическо семейство, но не беше така. Боищата от този *** бяха ежедневие. Не посягаше на майка ми. Когато се опитваше да ни защити , казваше че него така са го възпитали. Мотивите бяха различни, не съм сготвила, не съм си оправила шкафа, не съм си оправила леглото. Докато един ден не се опита да ми посегне сексуално. Едно традиционно българско възпитание!

133

ХХХ

преди 4 години

Не разбирам защо са тези министерства и законодателни органи като става винаги каквото нареди еднолично ББ. Той решава кой строеж да се спре. кой закон да се гласува кой да бъде уволнен и т.н. Защо получават заплати тези служители.защо има толкова народ в НС. Явно че може да е само ББ който не пропуска да каже АЗ РАЗПОРЕДИХ . АЗ НАРЕДИХ.........