132

Анонимен

преди 4 години

г-н Борисов, децата ги остави на родителите им . Кажи за Тол с-мата, за Летището, за Чез, за европарите - Кой ,Къде,Колко ?с Имена и Цифри !

131

анализатор

преди 4 години

Б.Б отново лъже и не не казва истината,а тя е,ЧЕ НЕ СМЕЯТ ДА ГЛАСУВАТ В НС ОТТЕГЛЯНЕТО НА ПОДПИСА НА БЪЛГАРИЯ ПОД ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!СТАНИШЕВ ПРЕД БНТ СПОЛОВИН УСТА РЕЧЕ,ЧЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТВ ЕП РЕШЕНИЕТО НА КС!СЕГА ДВАМАТА С Б.Б ДА ИНИЦИИРАТ НЕЗАБАВНО НС ДА ГЛАСУВА ОТТЕГЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ КОНВЕНЦИЯТА,ЗАЩОТО ПРОБУТВАНАТА СТРАТЕГИЯ ОТ НПО-а ПОКАЗВА СИЛАТА НА ПЕТАТА КОЛОНА СОРОСКАТА АГЕНТУРА!

130

тиквата излъга!

преди 4 години

Не отсече, а излъга!

129

Щерю

преди 4 години

Официално няма, ама подмолно има и народа си брани чадата...

128

men

преди 4 години

лъжливото овчарче има ли смисъл да го коментираме. черни бесилки за вас изедници.

127

Анонимен

преди 4 години

До Eha ЛЪЖЕ ТОРБАТА ! ПОСТАНОВЛЕНИЕ 104 ДВ бр. 37 от 7 май 2019 .Страница 22-28 ...... За реда ,..настаняване .... ЛЪЖЕ !

126

Eha

преди 4 години

Това я яко, а....няма стратегия за нищо в тая държава...Въпроса не е каква е стратегия, а важното е че нямало

125

Eha

преди 4 години

Че то в тази държава има ли изобщо някаква стратегия...Хвали се че няма стратегия, това ако не е простотия...Тука само се говори, колкото да се харесаш на някого....действията и работата не са важни

124

Лъжи на квадрат

преди 4 години

Борисов каза и че Мизова била уволнена от фонд Земеделие, но както се разбра още си е на работа.

123

Не на НПО

преди 4 години

Само БСП

122

Анонимен

преди 4 години

Ненужен си вече, Бойкооо.Ненужен и вреден си за България.Айде ,*** си с мир.

121

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Честно казано кабинета "Тиква-3" няма никаква стратегия за нищо.Единствената задача на кабинета е да се замитат следите от кражбите и да не се изпуска властта.И в момента Боко раздава пари на калпак ,само и само да не изтърве кокала.ако децата можеха да гласуват ,нещата щяха да са по-различни.

120

Анонимен

преди 4 години

Не те искаме вече Бойче, айде разбери го!

119

Анонимен

преди 4 години

В страната се извърши пълзящ преврат,с участието и на чужденци,извърши се и предателство,в ЕС медиите няма ли да напишат нещо за тези тема?

118

питащ

преди 4 години

Абе, тоо що толко посърнал ми се види бе :)Бойко, пътнико свиден, пътник си и си го знаеш, нали ? :)

117

ПроСоТо

преди 4 години

"на този хал" сме уважаеми,защото ПО ЗЪЛ КАПРИЗ на Съдбата,УТАЙКАТА на нацията ни е тази,която ни загробва! НЕ отношението на родителите към децата им,което,ако си поне малко образован би трябвало да знаеш,че винаги е било изключително позитивно и грижовно!..Разбра се,ВСЯКА НАЦИЯ има утайките си,ние НЕ правим изключение.Лошото при нас е,че някакси утайката определя битието ни....особено последните 10 години.

116

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДа, отглеждали са поколенията си по определен начин. Затова като народ сме на този хал. Явно нещо не е наред щом сме на опашката по всичко.

115

ПроСоТо

преди 4 години

мда,въпросното "постановление 104" не само е ПРЕТЪПКАНО с НИЩОСЛОВИЯ,но е и ОБИДНО за всеки НОРМАЛЕН човек!!!!!!!!!..Ей,ПСИХАРИ,българите са отглеждали поколенията си ДЕСЕТКИ векове,БЕЗ ДА ИМ Е БИЛО НЕОБХОДИМО ЩУРАВОТО ви "постановление"!!!!!ЗА ТОВА сега нас ни има!!!!!!!..............ефах ти !!...Какво става в тая...на тая територия?

114

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

В деня, когато папата пристигна в България, се прие член и обнародва в държавен вестник. Закон , който позволява отнемането на деца от родителите с анонимен сигнал.Който не вярва да търси последните няколко броя на държавен вестник.Той Тръмп не може да спре този закон, че наш Тиквун ли?Дори в Библията пише, че преди Апокалипсис ще посегнат на най-малките (за органи, с--е-к-с услуги). Тогава ще се намеси Бог!!!

113

Анонимен

преди 4 години

са върнати обратно в класните стаи, които не са ходили изобщо на училище.