36

Анонимен

преди 4 години

Ninova e agresivna ortodoks teroristka.

35

ПроСоТо

преди 4 години

Нинова е "мъжко момиче"....За съжаление,засегна мераците на дъртата номенклатурна зм ия,наречена "Станишеф"..А калабалъка в БСП явно няма сили да се отърси от змията.....

34

Анонимен

преди 4 години

Хибридната война е в пълен ход.Ако от две злини трябва да се избира по-малката то Нинова е за предпочитане пред групичката по интереси включваща Станишев,Гергов, Овчаров и т.н.Да не говорим за ОПГ Герб

33

Анонимен

преди 4 години

Другари, да ви питам защо БСП-то напусна пленарната зала като се гласува отпадането на субсидиите?Нали те даваха най-много зор да отпаднат тези субсидии?

32

Анонимен

преди 4 години

До Б_В ,,честни социалисти" има само в *** кратуни .

31

щастлив век

преди 4 години

Нинова е еманация на всички тъмни духове които бродят нощем в главите на социалистите. Тя символизира упадъка на обществото и ще остане в Българския епос като злата вещица дръзнала да застане пред Юнака на бял кон.Ще дойде ден, обществото ще узрее и ще отстрани тази тъмна безотговорна сянка надвиснала над обществото и над България отново ще изгрее слънцето на просветлението.

30

михаал

преди 5 години

До 30 а ти знаеш ли кой на времето открадна/взе/ на дядо вола, нивата постна и на първия етаж от къщата родна направиха си сбирщина своя.

29

Нинова е лидер

преди 5 години

До Анонимен 29: Точно обратното , срещу Бойко успех може да има само лидер с хъс, котов да се бири за победа. Хрисимият Миков (а и Станишев преди него) бяха много удобни на Бойко. Той брадясал, по фланелка, играе футбол в Банкянските тигри, те - кротки и хрисими, не ги бива да влязат в неговия агресивен стил. Но не и Корнелия Нинова, тя е лидер, който може да изведе БСП до победа. Надявам се да я преизберат.

28

Б_В

преди 5 години

Не ни трябва демокрация/Анархия/трябват ни смели и честни социалисти да смелят всички крадливи политици.

27

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм,че Нинова е агент на Бойко Борисов.Ако не я махнем навреме БСП ще изчезне!Миков беше далеч по премерен и спокоен.Нинова я водят емоциите и,а не разумът.Не виждате ли ,че откакто е начело на Партията Борисов само ни се подиграва,че сме като Колумб-нито знаем накъде сме тръгнали,нито къде сме пристигнали.

26

Анонимен

преди 5 години

До дедо Ташунко Дедо, ако трябвада избираш късно довечера м/у Нинова и Цачева, коя би избрал?

25

Нищо не е приключило

преди 5 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Старите "вечни депутати" още от времето началото на прехода, естествено са против нея. Единствено в БСП и точно Корнелия Нинова ограничи броя на мандатите на депутатите. Има всички шансове да я преизберат.

24

дедо Ташунко

преди 5 години

Вери секси, вери атректив уомън. Много хубаво гледа и ни следи като портрета от стената...

23

Пешо

преди 5 години

Великата приватизаторка отново подцени този път интелекта на колегите си. Няма нормален човек, дори и в тази прогнила партия, който да вярва на елементарните и лъжи.

22

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента младите в БСП, да вземат управлението на Партията и да я направят истинска Демократична Партия.Старите торби, като Нинова вече трябва да си ходят.Иде ново време!!!!!!!

21

Сега е моментът!

преди 5 години

Сега е моментът БСП да се очисти от старите ретроградни номенклатурчици, окопали се в тази партия.Пряк избор на Кака Корни и да хваща скалпела. Гергов- шеф в БСП!? Това е единственият начин да стане нормална партия с шанс да привлече лявомислещи нормални хора.И никаква колаборация/коалиция с ГРБ

20

Анонимен

преди 5 години

Време е БСП да се разцепи като СДС. Бившата СДСарка има опит и знае как.

19

Анонимен

преди 5 години

*** не харесва сценарии правени от други.Когато тя ги прави нищо против няма

18

Бсп е в будна кома..

преди 5 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

17

Бсп са гадове

преди 5 години

Не ни занимавайте с тези лузъри. Айде пак пленуми, комисии, конгреси и умуване с дни и седмици. Нищо ново от 9.9.1944.