52

Анонимен

преди 4 години

Уфр - това съкращение го ползват само в тази статия... :)

51

Жоро

преди 4 години

До Ташко Ерменко@ 3 Харесвам хора,които казват каквото мислят.

50

Валута е Шекела

преди 4 години

Силна , много силна валута е Израелския нов Шекел !Спестявайте в Шекели !

49

Жоро

преди 4 години

До Патриот 11 Така оцелявате България,че като си купя билет следващият път да си видя родата,сигурно ще се върна обратно още от летището.На тази държава ***.те майката окончателно.Вече е само територия-държава няма вече 30 год.

48

Анонимен

преди 4 години

И затова си имаме Лева.Сега сме го вързали към Еврото, утре ако се наложи ще го вържем я към Долара, я към китайския Юан.Да му мислят тези дето нямат своя валута и потъват при търговски войни.

47

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 13 Да ти с.ра на кефа.За какво са ти долари, като кракът ти няма да стъпи в САЩ.А още нещо.С долари в БГ и ЕС не можеш да имаш живота в САЩ-само са самозалъгваш,че живееш нормален живот.

46

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 28 Ще ти се.Но като то плащат с копейки-трябва явно да говарит па руски.

45

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 36 Отдавна не бях чел такива глупости.Говириш като наште кухи социалисти в САЩ-демократите.Пълна измислена и противна СКРЪБ.

44

Анонимен

преди 4 години

Населението на Европейския съюз към 1 януари 2016 е 510284430 души (според данни на Евростат).

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Ганьооо, ЕС е 350 млн ама друг път.Такива неграмотници като теб като за ръсят мозъци в нета и ми се повръща!Що си не гледаш добитъка у вас ами дращиш дивотии в нета.П. П. Интернет в много отношения е контрапродуктивен защо даде глас на всякаква провинциална ***

42

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК! БИЕ КОМУНИЗМА ДО КРАК!

41

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До АнонименПО-ТИХО ТАМ В ЛУДНИЦАТА, ДРУГАРЮ! ИДЕ И ВАШИЯ РЕД.

40

Анонимен

преди 4 години

До "странджата" . Можеш ли като вятъра бе пенсио белогвардейска? Можеш можеш и още как го можеш! -:) Как не те е усетил Тато на времето.Та да е приключил отдавна с теб!Имаше много мижатурки тогава. Спотайваха се яко! И ти си бил един от тях!!!Смрад!!

39

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа,ти имаш ли представа колко европейски банкери са избити?Виж статиите в "Строго секретно"!А колко фирми в Европа са ударени(не от руснаци),имаш ли представа?Говориш си просто наизуст разни работи.

38

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ЕВРОАМЕРИКАНСКАТА ДЕСНИЦА РАЗБИ МУЦУНАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ!

37

Анонимен

преди 4 години

Ами айде дано да има валутна война. Да пораздвижат централните банки форекса (че много заспа последните години) да можем и ние дребните риби да изкараме някой лев.

36

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БЕЗСИЛНИ НАПЪНИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ КРАСТИ ДА ПОДКОПАЯТ ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК.

35

българин

преди 4 години

Да се моли яко Америка такава "война" да няма! Защото има ли.Ще я загуби! -:)

34

Анонимен

преди 4 години

Британия ще остана неприятно изненадан от последствията на Брекзита когато и Щатите ги проигнорират в полза на ЕС.Все пак, един от главните движещи фактори на капитализма е ПАЗАРА на произведената продукция!!!!Всичко опира до грубата елелементарна сметка:- населението на Британия е около 65 милиона- населението на ЕС над 350 милионаДа не говорим за оттока на инвестиции и капитали, закриване на производства и липсата на квалифицирана работна ръка.Нищо лично, просто бизнес, нъл тъй!-)))

33

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам от икономика,учих физика,но има достатъчно видеа в нета,в които се вижда,че който е завършил школата на Фрийдман,в която държава стъпе,остава след себе си разруха и колапс за населението!Тачър например е завършила тази школа и оставя хиляди без работа и на улицата,съсипали са и държавните си предприятия в Англия,покачили са се цените и т.н.,филма се казва "Шокова доктрина" по едноименната книга,има и други подобни видеа.