8

Анонимен

преди 4 години

Ние сме мързеливи,но човечни.Мошета-та,мързеливи,но нещо различно от реал-ното.Никой не е знаел колко ще сиподобрят рекорда.

7

Скептик

преди 4 години

Като не желаете да сте мразени не бъдете толкова алчни.

6

Еврей

преди 4 години

Интересно как уж сте спасили евреите, а как горещо ги мразите!?Май това "спасение" е станало заради вашия природен мързел, а не от желание да сторите нещо добро.

5

Анонимен

преди 4 години

Не допускайте крадливите ръчички на "богоизбраните" да пипат България!Това са ***, които живеят за сметка на гостоприемника и му пият кръвта, докато го убият. После търсят друг гостоприемник и така до безкрай. Преди да ме обвините в антисемитизъм се запитайте, защо съществува думата "антисемитизъм"? За всичко друго е расизъм, само за тия си има специална дума. Защо никой не ги обича и всеки гледа да седи далеко от тях? Защо са били прогонвани от всякъде, където са били приети преди това?

4

Анонимен

преди 4 години

Toва е лоша новина за България и българите! Защото абсолютно нищо хубаво света не е видял от евреите, само разруха, войни, кръв, много кръв и много, много смърт!

3

Дейвид

преди 4 години

Вземам по 19000 Евро/седмица. Кодиране алгоритми. И пак са малко , не стигат за подмяна на яхтата. На никого не му стигат парите.

2

Скептик

преди 4 години

Те гледат как да ни разорят, да ни изкупят земята, да ни отнемат жилищата, да ни направят риби. Лъготят как Мойсей ги бил размотавал 30 години в пустинята да приемем безропотно как унищожават България. По добре да си стоят там. От евреин чакай печалба.

1

Анонимен

преди 4 години

те на тия основният им бизнес е ИТ и програмиране.Сиреч пак родните програмисти ще намажат и конкуренцията за кадри за пореден път ще им вдигнат заплатите.А никой не отчита факта ,че тая държава ги образовала и не плащат достатъчно данъци.При 50хил програмиста в българия да им се вземат по 100 лева на месеж от горе (което няма и да го усетят) са 5 милиона лева на месец за народа.