107

цар Киро

преди 4 години

Алеле мале

106

Анонимен

преди 4 години

Хакерът да не е внука на Бай Тошо?

105

Анонимен

преди 4 години

И са кво, оказва се ,че не е тоя Кристиян......Страшен срам и зарезил...20 милиона беше глобата за изтичане на данни....ама май ще си затворим очите

104

мд

преди 4 години

Има ли някой линк към този прословут файл; да видя поне изтекло ли е моето име. То е ясно, че няма смисъл да се чака НАП или комисията да го направят?

103

Анонимен

преди 4 години

Хаквайте наред да не ви пука, тука експертите по кибер сигурност са бавно развиващи както и всичко останало в тази смешна държава...

102

Алек

преди 4 години

Значи отмъщава на БСП тъй като те си го си го свалиха. Факт!

101

М, да ...

преди 4 години

1.Прекаленото ласкателство /липсва мярка/ в писмото към журналистите е твърде притеснително! Дали не става въпрос за дребнав мошенник с елементарни приоми на поведение? 2. на колко год. е бил този хакер или "хакер" през 2012та год?

100

Декември:еднопосочен

преди 4 години

Как да проверим, нашите егн-та публикувани ли са за да съдим държавата. Медите на шишо и кръговете около тях (това са десетки хиляди) вече имат нашите егн-та. Всички медии. Фактът:няма начин (при лийкове от големи компании гугъл,фейбук и т.н.веднага се публикува търсачка в която всеки може да провери,хакнати ли са му данните,съответно да сменя пароли, пин-ове и т.н..),означава, че има 3 касти: мутро-политици,медии и данъкоплатци. А ние даже нямаме право да питаме. Това е Феодализъм.

99

Азз

преди 4 години

Хакера 20 годишем ам отмъщава за бай тошо,хихи,мдаа спред тиквите и *** им ,ние ядвм доматите с колците.Няма хляб,но зрелища много -перефразирана римска поговорка

98

Анонимен

преди 4 години

Абе я дай тука една пунта мара да има медиите какво да дъвчат. За следващото хакване щему измислим друга пунта мара. Важното да имаме винаги готовност с по една пунта мара в резерв.

97

Анонимен

преди 4 години

До Монте КарловоНе 30-40 г, Байо. Точно 45 г сме назад от развититедържави. Ха сега познай защо!

96

Хм!

преди 4 години

Като гледам стила на риториката, става ясно, че това е работа на Чичко Хибридко от Кремль. Още не могат да ни простят за Бай Тошо. ДГД!

95

Анонимен

преди 4 години

Двайсетгодишен бил!И всичко се изясни, щото в БГ има гении и ще намерим начини за още. Въобще - за Гинес сме! А гениите ни са за Марс.Марсианците трева да пасат.

94

Анонимен

преди 4 години

Не бе, не сте прави да се бъзикате!Хората работят със софтуера на ЦРУ. Затова пределно ясно знаят, как стават тези работи.Хакерът е все известният Емил Боев (вижте книгите на Богомил Райнов), агент на ДС от 1948 г, който сега от чужбина, въпреки че наближава 100 г възраст, мъсти за другаря Тодор Живков.Тези ГЕРБаджии с тези глупости и тяхното ЦРУ софтуерче, са пълен резил!Да седнат да пишат книжки с лакардии, а не да взимат дебела заплата и да ни будалкат с тези плоски номера.

93

Монте Карлово

преди 4 години

Каква киберсигурност какви 5 лева? Костите на хората, които са правили тези системи отдавна не са на този свят, но в тази умопомръчително бавноразвиваща се държава няма нещо като актуализация към съвременни технологии и докато някой не стане за смях (както в случая с НАП) не се предприема нищо! Защо няма такива комични актове на запад ? Защото сме 40 години назад във всеки един възможен аспект. Но иначе после правителството парадира за високи данъци... СЛАБА ДЪРЖАВА, ЖАЛКА ДЪРЖАВА, НИКАКВА С-***!

92

констатация

преди 4 години

Не е важното кога е роден. Важното е как са му промили мозъка родителите и бябите и дядовците. Всичките герберастки чичковци, лелки, младежи, деца, бебета и сперматозоиди са с без мозъци, защото няма каво да им се промива. Тикви пълни със семки!

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Не е важното кога е роден. Важното е как са му промили мозъка родителите и бябите и дядовците.

90

заповед

преди 4 години

Да се проведе разследване, да се открие хакера и да се арестува. Ако няма такъв, да се назначи и да се арестува. Заповедта е изпълнена!

89

Анонимен

преди 4 години

До ХахахакерИ от 20 годишен младеж може да излезе фен на Живков стига да са му казали като малък всеки хубави неща за онова време.

88

Хахахакер

преди 4 години

Ха ха ха хаааа ***. Тодор Живков! Поне да бяхте хванали някой 60 годишен чичка, а не 20 годишен младеж.