15

Анонимен

преди 4 години

Напълно сте прави -ФАЩ и на Луната отидоха преди 50 години и даже създадоха атмосфера там,специално,за да се вее на вятъра хЪЪмерканското знаме(!).Не вервате ли бе,фашколюбци - те толкова пъти го показваха по ТАЛАвизията ви,че само отявлени зомбита не могат да го "видят"!За другите "чудеса",сътворени от фашагохЪЪмерика,около това "кацане" на хора на Луната,блестящо сътворено в павилионите на Холивуд,друг път!

14

vlady

преди 4 години

До АнонименИ в България има сериозни разходи за развойна дейност - примерно в НСА се разработват нови методики за алкохолна подготовка на спортистите, в АМВР нови методики за гасене на пожари, за тяхното предотвратяване и за борба с организираната престъпност. Покойният проф. Петканов разработи уникална методика за борба с организираната престъпност - бандитите да се гърмят сами помежду си и идеите му се прилагат успешно.

13

Анонимен

преди 4 години

Поредната лошо преведена новина. Текстът на новината е някаква имитация на български.

12

О, неразумни и юроде

преди 4 години

R&D - поредната нова българска дума ...

11

Анонимен

преди 4 години

БРАВО ЗА ТЕХНОЛОГИНИЯТ МАТЕРИАЛ! А УШАНКИТЕ ДА НЕ ПИШАТ ТУК, ТВА ЗА ТЯХ Е КАТО МОЗЪЧНАТА ХИРУРГИЯ!А ЕВРОПА НАЗНАЧАВА ЖЕНИ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ - ТАКА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ХВАЩАТ ТАЗИ ЕЛЕКТОРАЛНА НИША, НО ЖЕНИТЕ СА СЛАБИ ИНЖЕНЕРИ И РЪКОВОДИТЕЛИ!АМЕРИКАНЕЦА Е ПРАГМАТИК - НАЗНАЧАВА НАЙ- КАДЪРНИЯ. ФУСТИТЕ ЛЕДАМЕ В ГЕРМАНИЯ, АНГЛИЯ, А СЕГА И В ЕКА КАК СЕ СПРАВЯТ! И НЕ СЪМ ЖЕНОМРАЗЕЦ, НАПРОТИВ!

10

Анонимен

преди 4 години

До 9Тя ама има е в пакета с екстрите.

9

Анонимен

преди 4 години

А Русия е шампион по консумация на препарати за баня.

8

Анонимен

преди 4 години

Така и така, официалната политика на ЕС вече е поетапно закривана на евроиндустрията и завръщане към пещерния начин на живот, при разбира се полово равенство и хипи-гей култ, за какво да инвестираме в наука и технологии, те само ни пречат да постигнем крайната цел.

7

До 8

преди 4 години

Като няма какво да кажеш пред неоспоримите факти твоят пост е като във вица ,,Ама вие защо биете нег..те? Смешничък си точно по тази тема ,притежателю на таблет,,Юност"

6

Анонимен

преди 4 години

За ползващите гугъл транслейт списвачета давам безплатен жокер, за да не се излагат повече от обичайното: research and development се превежда като ''научно-изследователска и развойна дейност''.

5

Анонимен

преди 4 години

как бе това е западна пропаганда хахах, Русия е най-технологично развита, последния модел на Лада има автоматични прозорци с копче :)))

4

Анонимен

преди 4 години

краварите са шампиони по правене на войни

3

Анонимен

преди 4 години

R&D ....Направо да прекръстим сайта на Today.bg ?

2

Анонимен

преди 4 години

Добър ден!Затова са световен технологичен лидер.В Европа също са на много високо ниво.

1

Анонимен

преди 4 години

Недай си боже някой да се излъже да предложи на държавата да извършва истинска изследователска дейност, БАН ще пропищят до небето !