17

Анонимен

преди 4 години

Най-голямите привърженици на СДС и на промените през 1989-1990 година, бяха хората на възраст между 40 и 50 години, които сега са 70-80 годишни. Сегашните 60 годишни тогава бяха на 30 и също подрипваха и ревяха като мага рета по площадите. Е, нарипаха се. Би трябвало само хора на над 50 години да гласуват. На останалите още не им е дошъл акъла в главата.

16

Shark

преди 4 години

За какво бъдеще гласуваха възрастните бе, гласуваха както им наредят децата им. Лично чух как в съседния двор възрастната съседка обясняваше на друга възрастна дама как да гласува, като на всяка една бюлетина отбележи номер 43 демек ГЕРБ. Изобщо масово възрастните не знаят какво правят.

15

Анонимен

преди 4 години

И понеже им е много зор да гласуват, затова младите избягаха, щото избора на тия над 60 е много добър. 100 пъти казах на баба ми да не гласува по добре, ама не зор Манолова щяла да оправи работата, е като гледам и другите са така, да си я избират аз пък избрах Т2, ама вика що така. Право на избор те избират грешните ние избираме да не ги търпиме. Айде и като се научите кое е добре за нас младите може и да се върнем.

14

до "Хора над 60

преди 4 години

До АнонименПравилно, но трябва да не гласуват и тези до 40, които живеят при мама и тате, не се женят, деца не създават... За какво "бъдеще" биха гласували такива? А?

13

До 4

преди 4 години

Точно 60 и повече годишните бяхме преди 30 години на сините митинги и не сме променили мисленето си ,защото помним и знаем А повече от 60 годишните тогава, вече са на оня свят.Проблема е в неориентираните днес млади които искат всичко и веднага,докоснали се вече до свободата на мисленето,говоренето ,поведението като връстниците си от западният свят.Голяма част оттова поколение е с изкривена представа за реалноста,каква беше София,транспорта,улици,магазини,Корекоми ,вечни дефицити и т.н. и т.н

12

Кое бъдеще?

преди 4 години

Все ми се чини, че тиквеното бъдеще хич няма да е добро, ако въобще го има...

11

Гласуване?

преди 4 години

Слаба работа е. Тук, някой казва че точно смяната на управление помага за развитието на държавата. Не е вярно, римската република е гласувала за временен диктатор във времена на кризи.Скандинавскитрюе държави, можеха да си позволят социални политики, защото бяха само скандинавци там. Ние бяхме българи, после римляни и турци при комунизма. Как ще правим социална политика с различни етноси в една държава? Пък и те нямаха нужда от голяма армия...

10

времеви епох

преди 4 години

Времевата епоха - хаххахахахах.И това е спор кой бил по-умен хахаххахахахха.Изтървал си си времевата епоха!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Това не са пенсионерите на БСП Сегашните 60 годишни са старите седесари Никога повече БСП не може да дойде на власт

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ако еа забрани на хората под 40 години да гласуват, ще е по-добре. Пробвайте, и ще видите. Като нямат доблест младите да поемат отговорност за себе си и околните, да не се мешат в изборите поне.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Младите, които не гласуват, и само търсят начини да заминат - търсят лекото, живеят си живота, сигурно са много адекватни на времевата епоха.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5Ти си изостанал в развитието си, в нивото на осъзнатост и във всичко друго което се сетиш. Примитивен мозък си, несъответстващ на сигуацията и не си адекватен на времевата епоха.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Хора с твоята философия не трябва да гласуват. Който отрича правото на част от обществото да участва в избора на посоката на развитие, очевидно не може да преценява адекватно. Само подчинение за такива индивиди.

4

Анонимен

преди 4 години

Хора над 60 г.Не трябва да гласуват

3

Анонимен

преди 4 години

Има обаче една фундаментална разлика Норче. Скандинавските държави са демократични, а България през соца - тоталитарна. А това да има несменяем и неизбираем лидер не е много добре за развитието на една държава, като можеш да увериш като погледнеш всички пост - соцови държави.

2

Норче

преди 4 години

Скандинавските страни са образец за социални държави. България БЕШЕ социална държава. Сега какво е ? Капиталистическа държава. Без пари толкоз.

1

Анонимен

преди 4 години

Тия дето са с акъла си гласуват като всички други ....тия дето им е меко пипето мятат пари от балкона и гласуват за социализъм