22

шофер

преди 4 години

Егаси му и талигата. По-зле от тая лагерница е само ладата и китайските ментаци. Цял свят признава премиум автомобилите от Германия а тия обратни взели некаква каляска от 19 век да карат. То неслучайно са били заселени изначало от каторжници и негодяи у тая пустиня.

21

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

20

от сидней,австралия

преди 4 години

До 18Даам с колата съм ходил на толкова екзотични места наоколо колкото ти едва ли ще видиш през живота си. И за твое просвещение до бариерния риф има фери на всеки час което качва коли и стоварва на Фрейзар острова. Той е част от рифа, по натам с лодки можеш да обикаляш. А до Джейвис Бей е 1 час с колата. Това е най белия пясак в света има го в Гинес. И къде ли още не ходя наоколо. А ти клош кой си каде си, хахаха

19

p5yo

преди 4 години

RIP Holden. Имах Holden Astra (вярно произведена в Европа, полицейска Астра) и за времето, в което я ползвах ми служеше вярно.

18

шматка

преди 4 години

До 8Какво точно оправяше баща ти на акумулатора;))

17

пияница мистик

преди 4 години

Баровците ги возят, не карат коли. Между другото, понеже живея в центъра на София и онзи ден видях една Лада и направо умрях от смях. За сефте от над 10 години виждам руско возило. Имало още значи. А тук един ми пише, колко велика кола била Москвича. Ами продай я за половин милион бе, като е толкова хубава, какво чакаш? Или я размени за Майбах....хахахахаха :)

16

До Сидни

преди 4 години

Я кажи как с колата ходии до екзотични места от Австралия? Плаваш с бричката покрай Големия бариерен риф и право на Хаваите? Муахааххааи и калъфа комплексиран.

15

Валентин Тодоров

преди 4 години

До До 4:За да паркираш някъде има 3 уважителни причини.Живееш там,работиш там или пазаруваш там.За кръчма или друго развлечение вземаш такси..Е,сега ми обясни кое от тези 3 неща бих искал да правя в центъра на Рим и Париж,или ако щеш София и Канбера след като последното което бих работил е държавен чиновник,а последното място където бих живял е централната част на голям град.А така мислят и над 90% от австралийците.

14

отАв$тралияСидней

преди 4 години

не ни мислете Холдена, ние квалифицираните кадри, отиваме където пожелаем. Аз дори имам и австралйски паспорт от няколко години. Живея в Сидней и не мърдам от Оз. Ама важното е да не пускат 406ани кат теб да шават навън, където ние квалифицираните правим чисто 6 цифри на година в долари, караме си автоматика доволно до екзотични места и ти пращаме поздрави на теб в поднебесната ссиггания. Когато стигнеш моя level се обади, ако зимаш чисто 6 цифри долари и си сред екзотично място на Планетата

13

Jefe de jefes

преди 4 години

Да им имам проблемите на австралийците... толкова да нямаш грижи, тва е голяма мурдарщина... честно.

12

Анонимен

преди 4 години

където е стъпил крака на янките нищо не вирее

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ще им пробутат Шевролет сглобяван в Ю. Корея ;)

10

Анонимен

преди 4 години

Holden са Шевролетите глобявани в Австралия.Дълги години те ползваха моделите Опел.Сега Опел е Ситроен като в повечето случаи е три цилиндров.Сигурен съм, че китайците ще купят Шеви и Холден скоро както направиха с MG и Санг Йонг

9

Анонимен

преди 4 години

Москвича ми който е произведен 1977 г. още върви и е в отлично състояние. За разлика от днешните еднодневки Москвича е с 2 мм ламарина а двигателя нее с гумен агренажен ремък а с верига която е вечна и нее с програмирана смърт. Няма компютър който постоянно да *** и да ти казва чее време да отидеш в сервиза за да изскочиш с някоя стотачка от джоба. Затова хората са се привързали към този Холден защото не им е създавал ядове. Карат и пеят.

8

бай ганю

преди 4 години

и у нас сме с носталгия по трабант и вартбургно дойде нещо по добро като опел и голф

7

До 4:

преди 4 години

За каква идетничност говориш?Купи си Форд F-150 и се опитай да намериш място за паркиране в центъра на Рим или Париж.

6

Totenkopf

преди 4 години

Най обичана пък с най малко продажби кое , от двете е вярно не ви се разбира?

5

Анонимен

преди 4 години

Сидчо бръмчи на неква умрела тойота...Майната му ако иска да кара и жигула негова си работа. Холден беше много добра марка.Някакъв познат от там казваше за неговата че без проблем прави 190 на трета и набира още с желание.

4

Валентин Тодоров

преди 4 години

Нормално.През годините австралийците си имаха собствени варианти дори на емблематични коли като Мустанг,Бронко и Чероки.За разлика от днешните европейски потребители те не искат да се сливат в еднаквата маса на външно неразличими прастмасови кутийки на колела по азиатски тертип,а да изтъкнат индивидуалността си.Това е въпрос на светоглед.

3

Веско

преди 4 години

В обединението ГМ, Холден, Опел и Воксхол произвеждаха еднакви автомобили с козметични разлики за всеки пазар.