24

Анонимен

преди 3 години

Трябва пълна карантина. Всички да си седят вкъщи и да се научат да ядат бетон и мазилка.

23

Анонимен

преди 3 години

И със стаден имунитет не става, само ваксината спасява, всеки го потвърждава!Мангъров не го слушайте, тоя има психически проблеми!

22

До сценарий и режису

преди 3 години

Оптимист!:) Продължавай да мечтаеш, че ще има сезон тази година, дори да има нещо такова незнам дали ще ти е приятно с мерките в хотела и извън него! Стойте си у дома и чакайте ваксина, тази година морето го пишете бегало!

21

Анонимен

преди 3 години

Малко са трябва 70 процента да се заразят и да изградят имунитет.

20

Анонимен

преди 3 години

Доскоро що има карантина , сега олабиха положението ама станахме курбан на Бойко...еййй тролациии

19

до 9 от славянин

преди 3 години

''Вирусът ескалира.Вчера в света имаме абсолютен рекорд по брой нови заразени.В България също се наблюдава нарастване на заразените.''Нараства броят на новооткритите, не на заразените, но естествено в цял свят властите спекулативно новооткритите ги наричата новозаразени, за да зомбират на макс биомасата понеже и готвят масова ваксинация, която да се проведе по възможност без никаква съпротива! Но са с грешка - съпротивата в световен мащаб ще бъде много остра, ще се стигне до граждански войни!

18

до 12

преди 3 години

Според теб от 1500+ заразени в София дали няма представители от всички части на града? София е пламнала,най-вероятно и останалите градове,където тестване се прави веднъж месечно по 5-***.

17

Паника

преди 3 години

В началота имаше голяма паника в населението, но в последствие повечето хора четат и мислят и стигат до звода, че има вирус, но че и има голямо преекспониране на кизата. Вледствие на това хорота напълно се зомбираха и не мислят. В същото време цифрите, които ни се предлагат поне около 50-60% е лъжовнаы не коректна, с една цел плучаване на пари, защото здравуопазването ни се превйрна в търговска дейност, а не в стремеж за опазвне здрвето на хората. Да кажат общия броя на лицата, които са тестван

16

Сценарий и режисура

преди 3 години

До Ганчомногоумник!Счупен грамофон!По този повод, откриват туристическия сезон от 1 юни. Знаеш ли защо?За да имат занимавка шубетата и паникьорите - такива като теб.Няма пандемия, има пЛандемия!

15

Анонимен

преди 3 години

Гацо стой си у вас щот аз маска навънка няма да сложа

14

Анонимен

преди 3 години

Нараства броят на починалите, но спада броят на заразените спрямо тестваните. Това обаче не е съвсем оптимистично предвид факта, че се тества доста избирателно. Дано следващите дни да няма нови починали.

13

Гацо

преди 3 години

Маските трябва да са задължителни особено по улиците защото там се разминаваме и тогава едно пускане може да ти коства заразяване! Маски до май 2021 навсякъде и на открито и на закрито!

12

Анонимен

преди 3 години

Пак вървим нагоре, до август може и да сме под ключ

11

Ганчо

преди 3 години

Агнешкото, ракията и лакомията на бай *** излизат! Разходкаджиите и те излизат, не спряха да ходят бай ***, хипермаркетите пълни с селянджъри, които са напълнили до горе количките с ядене, пукане и пиене, до там му стига пилето на бай ***, само ядене и тоалетна!

10

Анонимен

преди 3 години

В София продължават да не съобщават от кой квартал са заразените.Интересно ако някой от заразените е продавачка, сервитьорка, готвачка как установяват контактните и лица.

9

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се паникосвайте ве *** , от глад и рак измряха повече. Толкови овчо *** племе

8

селянин

преди 3 години

абре от три дена кашлям кат магаре и имам 39.5 градуса температурадали не съм фанал некой трипер

7

Анонимен

преди 3 години

Личи им как лъжат вече тез мошенници

6

Лошо

преди 3 години

Прави ли ви впечатление как нараства броя на починалите - по един през няколко дни,по двама.трима,4-*** и вече по 5-***. Бавно,бавно,почти незабележимо.Лошото е все още зад ъгъла,бъдете внимателни и спазвайте дистанция.

5

НОМЕР2

преди 3 години

Добро заглавие! От 41 заразени, 42 излекувани!