15

Анонимен

преди 3 години

И там подцениха вируса, свалиха маските и това е резултата. Все пак са три пъти по-добре от България по брой заразени и девет пъти по-добре по брой на починалите на човек от населението.

14

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно всяка държава ще мине през популацията и грипа. Няма Австралия няма Зеландия

13

Анонимен

преди 3 години

В момента Австралия е регистрирала почти 13 000 случая на COVID-19 и 128 смъртни случая при население от 25 милиона.Ами добре са,при толкова голяма население...какво се шашкат.

12

славянин

преди 3 години

Не ви ли прави впечатление, че всички държави, които преди около 2 месеца обявиха ''победа над коронавируса'' благодарение на ''адекватните'' им рестриктивни мерки, след това една по една започнаха да обявават рязко увеличение на положителните случаи с този вирус на своите територии!? Колко пъти Мангъров трябва да обяснява, че си има вирусологични и епидемиологични закони, които ясно казват че докато един вирус не премине през около 70% от една популация, той не може да се обезсили!?

11

Анонимен

преди 3 години

Мангъров трябва да отиде в Австралия и да им обясни нещата за коронавируса. Австралийците не са много наясно и се притесняват. Даже преди седмица се паникьосаха и върнаха карантината в щата Виктория.

10

Анонимен

преди 3 години

Наистина какво стана със Синди от Ав$$$$$тралия. Притеснявам се да не е глътната от акула, докато се е гмуркала из приказните коралови рифове. Или просто КОВИД-19.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали са блокирани вече 2 седмици, що им се увеличават случаите ?

8

До 8

преди 3 години

Радвай се,че непознаваш и се моли да продължиш да не познаваш.

7

Аф$$$тралия

преди 3 години

Може и да има някаква полза от този вирус все пак. Досадният флудър Сидни не пише напоследък, може да е под карантина или да е пукясал.

6

Анонимен

преди 3 години

Някой познава ли, някой заразен с вируса?За 5 месеца от, както се твърди, че е тук, аз не познавам нито един!При една грипна обикновена епидемия познатите ми, които боледуват са много!

5

123

преди 3 години

Сега ще им кажат че идва втора вълна, мутирал вирус. От тук занапред ще е така - от пандемия в пандемия, докато на хората не им светне че ги баламосват.

4

Корона ГЕРБ

преди 3 години

Австралия- население от 23 млн., рекорден брой заболели за ден -501България- население от 6,5 млн, брой заболели за ден-325.Найс, а?

3

Анонимен

преди 3 години

Мдам, не е ли точно сега началото на зимния период там? Интересно,как ще се развие ситуацията,защото това ще ни чака и нас след няколко месеца (всъщност,много по-зле ще е при нас, заради: 1-во манталитет,2-ро здравна с-***, 3-то гъстота на населението)

2

Христо Христов

преди 3 години

Вероятно Путин е виновен... или Тръмп.

1

Млад социалист

преди 3 години

Оставка на Фандъкова и Борисов