120

Hchchch

преди 3 години

Ей, нагла работа бееее

119

Анонимен

преди 3 години

Оставка на корумпираните мафиоти!Оставка на аватара на Шиши в прокуратурата!Съд и присъди за шайката!

118

Kit Chelin

преди 3 години

Прав си, но ще ревеш от зор. Защо заради ината на един човек подкрепян от медии, олигарси и гербери фанатици, които още му вярват да страда цял един народ? Какво още трябва да излезе за него за да се осъзнае и подаде оставка. Ясно е че е корумпиран, че краде и с *** си, че говори като каруцар, че не уважава никоя от институциите, президенство, НС, млади и стари, че е самовлюбен *** и комплексиран човек Защо удължава агонията си. Шубето е голям страх, особено от служебно правитество. Оставка.

117

Анонимен

преди 3 години

Oбратен въпрос:Защо само малкото депутатите и техните семейства са забогатели в противовес на българския народ?Защо само малкото депутати се облажват с европейски помощи, къщи и.т.н.?Защо на нормалния български жител не се предлага директна парична помощ както в другите европейски страни? Депутатите обаче взимат!Какви са тези малки български фирми, които получават 75 милиона лева помощ - малки!И друго оправи си математиката - на снимките се виждата повече от 20 човека!

116

истина

преди 3 години

Емиле, оставят ги да затварят кръстовища, за да намразят протестиращите на Божков, Радев и Нинова. Нали виждаш как се топят като сняг през пролетта. След пет дни ще остане само БАБУНомикян.

115

Анонимен

преди 3 години

До азЩе хванеш на ББ метрото!С него винаги е по-бързо и по екологично

114

Българин

преди 3 години

Това че не гласуваш за никого и коз за ДПС, от който от години се възползват и след всички избори разширяват географията си в България! А това е срам за българите! Гласувайте българи, няма значение за кой само не за ДПС, така всеки даден глас неутрализира глас на ДПС, които с кебапчета всеки път мобилизират електората си! Вашата пасивност е пагубна за България! Ходете да гласувате, дори само за да неутрализирате глас на ДПС! Дори това не е малко, разберете го!

113

Анонимен

преди 3 години

Хора, избягвайте блокираните кръстовища и разходките с кола, в момента се протестира за вашето по-добро бъдеще!

112

MM100

преди 3 години

До някойMи що си се продал за 700 лв. Сигурно има за кво...щом си се продал. Ама едва ли е от кадърност.

111

Бългериъ фърст

преди 3 години

А защо к*рливият режим на пожарникаря блокира резвитието на България вече цели 10 години? От тогава сме на всички възможни последни места в Европа! Пардон, по инсулти сме на Първо място!

110

Анонимен

преди 3 години

Не са 20 души, а 70 % не са гласували на последните избори и то без продадените от ОП за пари паспорти на Херо, Мустафа и сега как ще гласуват като ще изберат турци за депуъати с продадените бг паспорти.

109

Анонимен

преди 3 години

Дори да падне правителството което се съмнявам, *** да не се облизват за власт. Никой няма пак да гласува за тях. Да не забравяме че Кака *** беше освободена от длъжността зам. министър поради корупция. Подчертавам че съм безпартиен и не гласувам за никого!!!!

108

някой

преди 3 години

До аз 107Ама какво евро или лева.Виждал си на снимка 3000.Има други улици.Ще заобиколиш.Или няма пари за газ.

107

Въпрос

преди 3 години

Мога и аз да попитам - защо заради 4рима болни се блокираха 7 милиона за 2 месеца?

106

Анонимен

преди 3 години

Точно така, защо 240 да блокират и крадат с десетилетия цяла държава и още да са на свобода? Оставка и затвор!

105

Анонимен

преди 3 години

Ми то и така и така няма разбота за всички и безработните търсят работа по улиците или пред парламента всяка вечер..

104

Анонимен

преди 3 години

Ако някой ден истинското правосъдие потърси справедливост за 30 години преход, Народния ще е като беседа в парка, а Белене увеселителен парк. Толкова *** крачи но нашата земя, че ако Аспарух знаеше, щеше да се удави в Дунава.

103

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе! 30 невинни кравички бяха бастисани и поредните жертви на алчните калинки на ГЕРП и ОП

102

аз

преди 3 години

До някой: Аз като работя за 3000 и немога да стигна до работното място, кво правим. Нали моите осигуровки плащат безработните недоносени младежи, които немогат да прочетат и една книга.

101

Анонимен

преди 3 години

На работа ходят само дупетатите, а останалите останаха без работа. Освен това в София е страшна епидмеия от корона и трябва карантина за да не се заразяват.