214

Боко дърваря

преди 3 години

Този е много глупав човек.А за безводието то не е само да вали трябват и дътвета.

213

НС

преди 3 години

До LissaВ харема на Бойко колкото си искаш!!

212

разбойници от Шилер

преди 3 години

До ЕдинВсички ще ни продадат! От комунисти всичко може да се очаква в името на БКП

211

ББ

преди 3 години

От 30 години под мъдрото ръководство на ДПС и гРоб активистите/комунисти/създали пУтриотите и воля Българската гора се сече както *** не е сякъл,нямаме в Историята си такова чудо като затваряне на училища...през турско сме отваряли училища,клали са ни..разстрелвали са ни,но тези на духа ни през образованието ни..да сме слепи,необразованият е сляп..челият заглавието на Винету и авера му станиШеФ,обслужващи Доган...продават животите ни и земята ни,бъдещето на децата ни..от алчност и нечовечност

210

Един

преди 3 години

До ВтрещенЛесно. ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Докато те управляват, така ще е.

209

Анонимен

преди 3 години

Ревизоро е част от престъпната банда ,унищожаваща страната ни! Факт!

208

Анонимен

преди 3 години

И този е абсолютен невежа и слуга на *** Банкянски.Нищо не свърши в Митниците ,и сега си пълни гушата от язовирите.Смени няколко партии и в момента лоче от паницата на Тиквата.Гнус ,пълна гнус е този мишок.

207

Гост

преди 3 години

Какво стана с язовир Раков Дол, защо нищо не се прави, само се точат пари по бургаско за безмислени проекти а водата е жизнено важна.Искам наказани а не бездействие.Размърдайте се и асфалт паша да вземе да направи най накрая големият язовир защото скоро не само ние ще сме на сухо. Асфалт паша европейският прокурор съвсем скоро ще те привика.

206

Анонимен

преди 3 години

Ревизоро е част от престъпната банда ,унищожаваща страната ни! Факт!

205

Има една приказка:

преди 3 години

Вода гази, жаден ходи!

204

Ясен Желязков

преди 3 години

Според анализа на НИМХ имаме спрямо усреднена норма за 90 години назад следните данни : ЮНИ -115% валежи спрямо норматаЮЛИ - 58.5%АВГУСТ дотук - 91.5%От Август са минали 19 дни, има всички шансове да си надмине нормата. За 2020 за непълни 8 месеца нормата е изпълнена на 89%. Не виждам причини за безпокойство, може би трябва по-добре да се управляват язовирите и водоразпределителните мрежи. Паниката е излишна.

203

Анонимен

преди 3 години

Защо пък цялата страна да е заплашена,тая година в западна България от Видин до Петрич има много дъждове,в централна България и южна,и особено северна достатъчно дъждове,лошо е в Добруджа главно и североизточна България предимно!!Айде стига апокалиптични изказвания.Фермерите с бентлита да си направят водоеми за поливане,не само да се чудят каква лимузина да си купят.

202

???

преди 3 години

Да, така е...................изсякохте горите под мъдрото ръководство на ДПС и Ахмес Доган-Сокола..................бивш терорист и Делян Пеевски - Шиши...............дебелата ***!!Няма как да има вода.................скоро територията ще стане пустиня....................ще пиете бензин и нафта...............нали не може да си свалите задниците от колите!!!!

201

Анонимен

преди 3 години

Ей...............гербаджийски крадци....................едни язовири не можете да управлявате.................най ви бива да крадете от еврофондове и да лъжете хората, че без вас не може!!!!

200

HMLF

преди 3 години

Какво се гледат само язовирите, аз имам хоби, ходя по реките за риба, няма село дето всяка къща, която е до реката да няма помпа и се полива яко. От кога водата в реката е безплатна и всеки може с една помпа да си тегли колкото иска! Сушата си е суша, но хорските зулуми са водещи.

199

православен патриот

преди 3 години

Ами така ще е при мафиотски режим на управление и мутри навсякъде !!!! И то в държава с достатъчно водни ресурси , а и с излаз на море !!!! Даже и днес валя достатъчно дъжд !!!! Каква суша,какви пет лева ....мръсни мафиоти !!

198

RD

преди 3 години

Живея в Швеция и тук водомери за студена вода няма, защото е безплатна. Плаща се само за подгряване. Сигурно защото са прогнили капиталисти, не знам. Ама и училищата са безплатни и университетите също. Даже и частните са безплатни, защото държавата им поема разходите. Същата манджа и с болниците. Чудно, тук руски крак не е стъпвал, кой ги е научил на социална политика....само рускини идват, че да си уредят живота.

197

Отчето

преди 3 години

Когато една страна се управлява от престъпници , Бог и праща , мор , суша , болести и природни бедствия!Спасението е само да се избавим от нечистивите управници , дето се къпят в пари и разкош , заливат ни с цинизми и неблагопристойни слова и действия , не признават ред и Зекон и се правят на Господ над останалите!Ще има слънце братя , Бог е с нас , а не с нечестивите и алчни люде!

196

Анонимен

преди 3 години

До 76ДАИ след това конфискация и затвор! Жалко, че вече няма каменоломни!

195

Нас в Благоевград

преди 3 години

ще ни удавят дъждовете напоследък. И тази вечер валя много силно всичкото ново строителство протече. А къде спаха досега об;астният на град Варна и шефовете на ВИК, когато в началото на годината К. Костадинов предопреди за воден режим го нарекоха паникьор и че нямало никаква опасност от воден режим. Единствено ПП Възраждане може да въведе ред и да върне златото и така да се покачат заплатите до 5000-6000 евро.