16

Филанкишията

преди 3 години

Тоя далян е там от 30 години.Виждам го от вкъщи с невъоражено око от километър разстояние.Трябва да си наистина *** да караш близо до него.В медиите дори излязоха кадри на проволките,които са обозначени с червени ленти.Жалко за момичето...

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Ако търсим ВИНА?? Тя е Повсеместна!! Морска Администрация пак се прави на "ощипана Мома" след тоновете топки палмово масло по плажовете!-Та Морска Администрация издава разрешително за ДАЛЯН и неговото Обезопасяване!! ТЯ има и катери за да следи кораби,трафик и съоръжения -ИАРА също има Паралени Функции- И се чудя стотици ЧИНОВНИЦИ НА"СЕДЯНКА" ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА-НЕ ВЪРШАТ НИЩО! ВИНАТА Е НАВСЯКЪДЕ-ЕДИНСТВЕНО ЖЕНАТА НЯМА ВИНА-НЕЙНАТА ВИНА Е ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА Е ПРИ ДЕТЕТО СИ- АМА "ЖИВЕЕЛО" И СЕ-ЖАЛКО!

14

Анонимен

преди 3 години

Какво е далян?Далян е съоръжение за улов на риба. Обикновено пасажна.

13

Totenkopf

преди 3 години

Отново ви ограмотявам безплатно, "починал" се нарича човек, който си е отишъл от естествена смърт, няма как в следствие на злополука( нищо че вие неграмотно го наричате с евфемизма инцидент) човек да почине, може да загине, да умре, ама не и да почине.

12

Анонимен

преди 3 години

От много келешлък така става, лека й пръстХората искат да си направят кефа (както ти си го правиш всяка вечер с цуйката), а не да се трепят в измислени и не на мястото им даляни!

11

Анонимен

преди 3 години

Какво е далян?

10

Sichtpunkt

преди 3 години

Това е безумие!!Да сложиш далян буквално на плажа Доколкото разбрах този далян бил на буната до самият плаж!

9

Ivan

преди 3 години

Kakvo pravi samotna mlada maika s 50 godishen

8

Анонимен

преди 3 години

Лошото при нас е, че ето и досега не се знае този далян на кого е, кой е собственик, кога , как ,го е поставил докога ще бъде там , защо точно до плажа, защо не е сигнализиран с флагчета с лампи с маяци и т.н. и т.н. и т.н. Въпроси много без отговор и тогава отговорността се размива , да не кажа че направо я няма! Жалко за младата жена :(

7

Тонката

преди 3 години

Карайте по-навътре!!!!Миналата седмица и аз щех да се увъртя с 200 в едни въжета на некъв далян или мидарник точно под Санта Марина!!!Точно под скалите след пасарелката посока от Златна Рибка към Созопол!!!!По принцип се вижда,обаче с голяма скорост отиваш на кино!!!!

6

Тътъ

преди 3 години

Жалко за младата жена и детенцето й,което остава само.

5

Анонимен

преди 3 години

да беше си стояла на село да си гледа детето..къде тръгнала по джетовете..

4

Анонимен

преди 3 години

От много келешлък така става, лека й пръст.

3

шуменец

преди 3 години

Джетовлийката го отнесла като куцо пиле домат. Ами много хора напират да джетосват по черноморието без да имат грам инструктаж, явно те са над тези неща. Важното е да имат смелостта да се качат, другото е лесно.

2

Джигит

преди 3 години

Караш като бесен - резултатът е като в ПТП, само че по-смъртоносен, защото попадаш във вода и като едното нищо можеш да се удавиш.

1

Лаик

преди 3 години

Значи той отпред и кара ,вижда въжето ,навежда се....а тя зад него .......Дотам!!!!!