212

Анонимен

преди 3 години

А ЧЕ ТО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ,НАБИЙТЕ СИ ГО В *** КРАТУНИ НАЙ ПОСЛЕ!!!!!!!!

211

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

210

-

преди 3 години

Герб може да бъда "мразен" дори само за това, че направи туй нЯщо президентин!

209

ПроСоТо

преди 3 години

До Атанас ВелмазовНачка,добре си направил/а ,като споменаваш ,че роско имал харизма,която никой друг немал,но..С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА др.Бориссофф!представям си как щеше да се самобичуваш,ако в бързинета не беше уточнил/а,че на Боко "харизмата" е по-голяма...Па щеше ли и той да ти прости пренебрежението?..така че продължавай много да внимаваш!...С хвалебствията на Бориссофф и Хунтата му ходиш по много тънък лед..Една погрешна стъпка ,и..потъваш....а бакалъм!..

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222А ти какво си?

207

Анонимен

преди 3 години

Този май е получил поредният публичен чембер от Борисов и пак му се е размътил ума.

206

Анонимен

преди 3 години

Щом плевнелиев казва, че не е добре за България да има предсрочни избори, значи истината е точно обратното - добре е да има предсрочни избори и не е добре да няма предсрочни избори.

205

Анонимен

преди 3 години

До УпсТе затова се пенят на "мъжество", щото освен със манталитет на селски бекове, с нищо друго не могат да го "барнат".

204

Упс

преди 3 години

Плевнелиев - има пари бол, има скъпи коли, има голяма фирма и е представител на немска корпорация, живее в страхотно жилище, жена му я бива, допреди да му стане жена всички точеха лиги по нея а ся била грозна......хахахаТия дето му се подиграват - пари нямат, колите са им бараки н-та употреба, бачкат някъде за дребни пари, никога не са били значими освен сред свойте примерно колко ракия могат да изпият, живеят я в панелка я в къщата на родителите си, жените им са......Демек 0на10 за Плевнелиев

203

Анонимен

преди 3 години

До Born to loopСигурно според теб трябва да обръщаме внимание на такива като теб, вместо на успели хора.Въпросът е, "защо"?

202

Тонката

преди 3 години

за информация на гербавите манерки - наркокралете също са милионери, изкарали парите си с бизнес

201

Иван

преди 3 години

краварката е оптимист...

200

Анонимен

преди 3 години

На този *** трябва да се вземат всички привилегии които има като бивш президент и стига ни навирахте какво е казало това мекотело нищожно !

199

ДДРонег

преди 3 години

Към списвчите на статията :1. Нали Ви е ясно, че със статии за чехълчето, предизвиквате само погнуса ???2. Нали Ви е ясно,ч е шефът на това Ви измисли прякора мис-ирки ???

198

Born to loop

преди 3 години

"Плевнелиев е милионер, изкарал си парите с бизнес"а баце е милиардер, по твоята логика трябва да го боготворим. От вас тиквеници един ли няма с akъла си

197

хахах

преди 3 години

Като чета коментарите и ми е ясно защо българите никога няма да се оправят. Малки завистливи човечета. Плевнелиев е милионер, изкарал си парите с бизнес а някакви смeшници му се подиграват, като сте толкова умни защо сте в тиняка???? Човека е направил и най-много от всички президенти, докара немски инвестиции, построиха бизнеспарка в който сега работят хора с високи заплати в добри условия, съдейства и за тех-парка. А лъотчика освен да говори какво направи?? Освен че цял живот е послушко военен.

196

Анонимен

преди 3 години

направо ми се гади от тоя колос на срама

195

Анонимен

преди 3 години

Кога уважаваният от мене сайт ще махне това нещо от страницата си?Защо ни принуждавате да коментираме па.лячото,когото вожда пошляпваше по вратлето?

194

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавата част от "интервюто" сте спестили - като го питаха що Майкрософт направи центъра в Гърция, а не у нас, той се изпусна, че имало търг, ама не каза какво е било българското предложение (ако изобщо е имало такова), а се омота как сме водели "братоубийствена политическа война".Абе изобщо този е един блестящ байганьовски мозък, който само може да ръси глупости по медиите. Ходил бил 10 пъти в Германия като президент и създал 65000 работни места у нас.... Шизофрения някаква....

193

Wind of change

преди 3 години

ЯСНО! ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ВИНАГИ ОБРАТНОТО НА ТОВА СРЕЩУ КОЕТО ЛАЕ ПУДЕЛА НА БОКО - Роско Плевнята.ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ - единственото правило решение ,да се спре ограбването на държавата ни от шайката на ГЕП.