48

Сата НАТО

преди 3 години

Къде са доказателствата, че учителката е умряла от коронавирус? Човек може да развие пневмония и от обикновен грип или от вътрешноболнична инфекция

47

Анонимен

преди 3 години

Къде са доказателствата, че учителката е умряла от коронавирус?

46

Абе Вълчев!

преди 3 години

Извади си главата от пясъка. ОСТАВКА!

45

Анонимен

преди 3 години

Вирус има и е опасен, НИКОЙ да не се мисли за Безсмъртният Дънкан Маклауд/от клана Маклауд/, разберете

44

до 47

преди 3 години

ИСКАМЕ НОРМАЛНО АДЕКВАТНО И МИСЛЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО, А НЕ СТРАХЛИВЦИ ЗА ПОСТОВЕТЕ СИ, НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ И ТОВА, БЕ гербаджичета и пи ари

43

до 48

преди 3 години

А ти как разбра, че нормалните хора са ревали, че им отнемат правата да плюскат агнешко по Великден?

42

Анонимен

преди 3 години

Като ви бяха затворили, ревяхте че ви отнемат правата да плюскате агнешко по Великден. Сега ревете, че не са затворени училищата. Какво точно искате? Питам нормалните хора, а не малолетните платени отровни драскачи.

41

Реалист

преди 3 години

На децата не им пука от вируса, докато не се случи нещо подобно и загубят човек, когото обичат и уважават. Тогава разбират какво не е трябвало да правят и че с вируса няма шега, но е късно.

40

Анонимен

преди 3 години

При грипна епидемия учениците излизаха във ваканция, а сега при тази епидемия, много по-страшна от грипът, децата са на училище, а не учат дистанционно. Поредната некадърност на правителството на мутрите.

39

Анонимен

преди 3 години

За какво "психясване на деца" става дума? Та те масово не спазват мерките - нито в училище, нито в градския транспорт. Може би защото имат самочувствието на безсмъртни. Да, при тях има по-малък риска да зе разболеят, но това не значи, че изобщо няма такъв. А осъзнават ли, че са преносители и са риск за другите? Осъзнават ли, че правилата трябва да се спазват? KовиДиoтите не осъзнават, но защо трябва и децата да са като тях?

38

Не се тревожете

преди 3 години

МОН нали направи "банка" за учители - тоест ако някой се разболее / умре, ще дойде друг на негово място. Поетът отдавна го е казал: "Аз паднах. Друг ще ме смени и толкоз. Какво тук значи някаква си личност."Да му мисляи само семейството на починалата учителка, а и нейните заразени колеги - май 26 на брой, и техните семейства...

37

офф

преди 3 години

Трябва да си голям и..., да психираш така децата!

36

офф

преди 3 години

***! Защо психясвата децата и ги обвинявате за смъртта на болната учителка?

35

Анонимен

преди 3 години

А защо никой неписа,че преди по-малко от месец почина и детска учителка заразена с корона вирус ,от детската градина в село Оризово,общ.Братя Даскалови?За съжаление там децата са малки и немогат да споделят в социалните мрежи!

34

Анонимен

преди 3 години

От статията си правя един извод - лесно се психират хора, най-лесно -деца.Спрете се с простотиите. Крайно време е да ви се потърси отговорност за разпространяване на невярна и застрашаваща псичиното здраве информация! Сега и вина на децата тръгнали да вменяват, недомчаслени кухи ле йки такива!

33

До 30

преди 3 години

Като гледам управляващите са се обучавали присъствено, но не виждам да блестят с остър ум и грамотност, пък и имайки предвид, че вожда ни е едникнижник, едва ли ще е голям проблем ако и днешните младежи не са присъствено.

32

Анонимен

преди 3 години

Спрете се вече! От известно време в България, а и по света, се умира само от коронавирус. Не хвана много дикиш и сега всеки лекар, който е починал, задължително е починал от Ковид-19. А че хората останаха без препитание, а че психиатриите с препълнени...? А че се вменява вина на тийнейджъри, че нали, видиш ли, те били преносители? Ми то лекарите непрекъснато да с маски! Значи маските не помагат! Подлудихте хората! Къде ще ги занесете тези пари, които са ви обещали?

31

Гробокопач

преди 3 години

Е, тиквени-бойковчета, още ли ми слагате минуси, задето съм критикувал Господ Бой Боййко за тва, че "децата требе д аучат";))) Абе, не е задължително д аучат;))) Бойко бил учил? А, учил? Според думите му, той е бегал по зелената морава с филия с мас в ръка, цъкал е по цял ден мачлета, накрая е прочел една книга, но правилната книга, какс е става Вожд, забелязвате ли;))), а именно "Винету" и вече 10 години ви управлява, че и президент, ще ви стане!

30

Анонимен

преди 3 години

Жалко за учителите дано не умрът много хора

29

Анонимен

преди 3 години

Мангъров да им е на помощ.