72

епидемиолог

преди 3 години

Ей , Швеция разби на пух и прах теориите на глобалните ковидисти. Та чак и тази болезнена статия за оправдание на глупостите им. Швеция въпреки че не приложи никакви безумни мерки като парцали за уста, затваряне на училища, магазини, ресторанти и национални локдауни , има по-добри резултати от тези които слушат ковид шаманите. Смешно е как медиите повтарят като латерни за починалите в старческите домове през пролетта, по вина на правителството, а не заради подхода на Тегнел и учените

71

Анонимен

преди 3 години

До 55Викингите са били преди 1300 години. Светът се промени.

70

Анонимен

преди 3 години

Не ви е актуално внушението със статията.Палачинката се обръща.

69

Ще избягам в Швеция!

преди 3 години

Да, това е правилният подход! А не като нас!

68

Анонимен

преди 3 години

Като в катуна всеки прави каквото си поискано ако поискаш да се ожениш нямаш право на изборуж свободия но всъщност диктатура

67

Анонимен

преди 3 години

Швеция иска хората да се отделят един от други доброволно. Сега, повече от всякога, ги моли временно да се откажат от своите занимания.Хитряги. Искат всичко това което и другите са направили, но да изглеждат добричики. Е, изпатиха си сравнени с останалите скандинавци и още ще си патят.

66

Анонимен

преди 3 години

Шведите постъпиха най-разумно.просто съобщиха на хората за опасността и оставиха на самосъзнанието им да решават как да се пазят.Такива китайски комунистически методи на затваряне като *** не вървят там.Който иска се пази,който не иска да заминава!Свободата е най-скъпото нещо на света!Здравето е най-ценното!Всеки решава!

65

не се иска много

преди 3 години

Докато не затворят училищата и кръчмите нищо няма да се промени.

64

До 63

преди 3 години

Цифрите, които използваме най-масово са ги измислили арабите, а не евреите. Те са 10 на брой - 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. Цифрите намат качеството верни или неверни.

63

написват евреите

преди 3 години

някакви измислени цифри в притежаваните от тях масмедии и овцте дори не се запитват от къде с атези цифри, доколо са верни ....как ги изброите "жертвите" от корона вирус в Швеция !?кой ги изброи тези жертви !?кога ги изброи !?наслушахме се на евреиски лъжи за пандмии, глобални затопляния, толерантност и пр. гнусотии

62

Анонимен

преди 3 години

Швеция оня ден (четвъртък, 19,ноември) имат 6243 новозаразени, т.е. повече и от България (3899) на човек от населението. На един милион население Швеция имат 617 новозаразени (11-то място в Европа), а България 563 (16-то място в Европа).

61

истина

преди 3 години

Не знам дали статията е собствено творение на авторката ***, но доста удобно е пропуснала, че преди време самият Тегнел заяви,че е сбъркал с подхода и молеше сънародниците си за извинение.

60

граматик

преди 3 години

До математика. Не пиши глу.пости. Веднага мога да ти дам няколко имена на заболели магазинерки.

59

SHEFA

преди 3 години

ЛОКДАУН ДА Е ПО ИЗБОР НА ЛИЦА КОИТО СЕ ЧУСТВАТ ЗАСТРАШЕНИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН- ДА СЕ САМОИЗОЛИРАТ КАТО ДЪРЖАВАТА-ТОЕСТ НИЕ ИМ ПОМАГАМЕ.-ДА НЕ СЕ ЗАТВАРЯТ ОБЛАСТИ-А ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА СПАЗВАНЕ НА ДОСЕГАШНИТЕ МЕРКИ.-НИЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИМЕ-НЕ ТРЯБВА ДА НИ ВЪЗПРЕПИАДСТВАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН.- ТЕЗИ 9-ВЕТ МЕСЕЦА НИ СЕ ВИДЯХА ПРЕКАЛЕНО ТРУДНИ ТА ДОРИ НЕПОНОСИМИ ДА СЕ СПРАВЯМЕ.-НА КРАЧКА ОТ ФАЛИТ СМЕ.КПП-ТАТА НИ СЪСИПАХА С ТЕЗИ ДЕКЛАРАЦИИ-ЧАКАШЕ СЕ ПО 2 ЧАСА-НЕСТАВА.ТРЯБВА ДА РАБОТИМЕ.

58

Анонимен

преди 3 години

Населението на Швеция е съсредоточено на площ, съизмерима с тази на Белгия-------------------------------------------------------------------------------------------------Я дай пак!?!Съпостави големите градове като брой и численост в двете страни и пак си помисли!А нещо за съседите на Швеция да кажеш?За Дания и Норвегия?!?

57

Математика

преди 3 години

Как пък една магазинерка не се разболя или една банкерка? Или пък сервитьорка? Само някакви сухи цифри, които никой не познава.

56

Анонимен

преди 3 години

Фитнес митнес, да бяхте написали как правят швецка тройка от спазване на 1,5 метра дистанция.

55

До53

преди 3 години

Да бе те викингите са били едни"философи"Хайде по полека с тия сравнения!

54

Анонимен

преди 3 години

Белгия има един милион повече население на петнадесет пъти по-малко площ!?!-----Населението на Швеция е съсредоточено на площ, съизмерима с тази на Белгия. Огромната част от Швеция са необитаеми планини.

53

Математика

преди 3 години

Пълна измама е тоя вирус. По хиляда човека на ден заразени в София, плюс карантина и на контактни... Ми то излиза, че по улиците не трябва да има никой вече, всички да са вкъщи?! Аз друго виждам.