25

Анонимен

преди 3 години

Никакъв стрес не предизвиква изолацията. Това е едно свободно време през което почивам, чета, общувам с децата, гледаме заедно филми, готвим, майсторим нещо.Хиляди неща могат да се правят.Безделието води до алкохолизъм.

24

GRAND FUNK

преди 3 години

ПИЯНИ И ВИРОСНИ !

23

Гамен

преди 3 години

Бях на сбирка на анонимните алкохолици. Не е хубаво там. Нито знаеш с кого пиеш, нито какъв е повода.

22

пияница мистик

преди 3 години

И с Ковид и без Ковид аз си поркам нон-стоп и хич не смятам да го спирам даже :))) Който иска да бие боза, няма лошо

21

избор

преди 3 години

Не ми харесва да пуша, да пия алкохол и да живея в грехове... Засега издържам без тютюн, ракия и други подобни. Не ям храна от животински произход с малки изключения... Когато не се пости, пак не ям месо.

20

Софиянец

преди 3 години

И на дрога

19

Анонимен

преди 3 години

Това е защото лъжеха, че алкохола помага при ковид, а той реално обезводнява тялото, което е много опасно при ковид.

18

ЦИНИК

преди 3 години

Ората знаат ,че болниците са препълнени и са дезинфекцират .И язе съ дезинфекцирам сяка вечер с по 200грама 55градуса ракия.Ракията тва е вечното ликарство на българина.У наше селу сме си така.То ако не са дезинфекцираш,жа идеш у гробищата от жа тъ умори виросо.

17

пецата

преди 3 години

ако пиеш умерено е само за добре, това което ни липсва в ежедневието е малка доза допамин, общуването дава допамин но няма с кого вече да си кажеш 1 приказка, кекса дава допамин но всичко там е до пари и интереси , спорта дава допамин ако имаш време и сили , наркотиците са скъпи и трябва да се свързваш с дилъри милъри и т.н. , допамина е хормон който подпомага укрепването на имунната система, затова кекса, спорта и общуването ни го отнеха , остана само поркането ама като гледам и на него посягат

16

Толупът

преди 3 години

ГЕРБ казват че има бейбибум, тук говорят за бум на алкохализма ! Объркан съм !

15

Под асмата

преди 3 години

Според нея няма понятие като "контролирана консумация на алкохол".Нейно мнение. Може би на нея така и действа. Няма мярка. Има такива хора, повечето от тях, пият от някаква мъка. Прадядо, почина на 93, бог да го прости. Много работеше. На обяд сядаше и си пийваше в вдно юзче, после лягаше да дремне. Следобяд пак работа. На младини знам, че се е й поотпуснал, но аз пиян не го помня. Всеки ден си пийваше по-малко. Така че, нека госпожа-трезвеница не прави генерални заключения.

14

Сандо

преди 3 години

и аз си поркам ...

13

Анонимен

преди 3 години

Поркането е велик, уникален кеф. Не самото пиене, а обагрянето в красота и удоволствие на всичко друго, което правиш пиейки. Велик човек ще бъде този, който успее да отстрани вредните ефекти на поркането, но запази действието му върху мозъка.

12

Zohan

преди 3 години

До Анонимен5 И кой е този велик фамцузин?

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОТ МНОГО ПИЕНЕ И КАМЧИЯ ПРЕСЪХНА

10

наблюдател

преди 3 години

Наздраве!

9

Анонимен

преди 3 години

Аз пък спрях да пия март месец при първото затваряне. Не ми липсва, живота е по-красив, когато си трезвен.

8

Мунчо

преди 3 години

"Днес ми е важно да съм чиста и трезва, защото знам, че алкохолизмът е смъртоносна болест. Изходът от нея е лудница, затвор или смърт..." В лудница или затвор няма да попадна, но със сигурност ще си пия, докато умра!

7

Анонимен

преди 3 години

koia opera ili balet gledal vradev v sofia skoro?

6

истински българин

преди 3 години

Ракията е най доброто лекарство против грип.Всеки ден от 9 часа преди обед ударя едни 100гр и до вечерта съм на литър и двест6 до литър и полвин и корона вируса бяга от мен и на работа не ходя женами ходи на две смени продавачка и оцеляваме .Аз за лекарства не давам пари да се охарчвам само за ракия и цигари давам пари.