22

У

преди 3 години

Не знам! Преди час ходих да купя хляб, защото не ни се чака хлебопекарната. Купих какъвто имаше в денонощния до нас ( беше останал от по-скъпия). Е не става за нищо, набухватели, все едно ядеш гъба с хлебен вкус. Има едни много плътни в пекарните на големите магазини-хубави. Има частни пекарни-хубав. Обаче този заводския...не става! А той е най- продаван, защото не всеки има 2-3-4лв за самунче.

21

Анонимен

преди 3 години

Към поскъпване на газ и горива, поевтиняването на долара и срива на златото нека да добавим и поскъпването на Биткойна около 19 000 долара.

20

глас от тъдява

преди 3 години

До бившия хлебарКупувал съм брашно за хляб в Испания и от Франция и резултатът е вкусен, но с цвят на типов хляб и се убедих че на българското "500 не му е чиста работа, за да е толкова снежен ляба. Проблемът е че хубавото брашно е над ? за кг, но поне си спестяваш половината подобрители спрямо купешкия.

19

Анонимен

преди 3 години

Вече мраза всичко в тая пропаднала държава

18

Анонимен

преди 3 години

Хората не се замислят , че вдигнаха парите на държавните чиновници с до 30 % . Не се произвежда нищо повече . От къде да дойдат пари . След хлябът и олиото следват и други продукти .

17

Киро Рамбото

преди 3 години

Въобще не си купувам хляб, не ми е вкусен този в магазините. Да вдигат каквото си искат.

16

Анонимен

преди 3 години

Гледам вчера в Кауфланд едно олио, което миналата седмица беше 3,29 лв., вчера беше 3,89 лв. Всичко поскъпва, яка ни душа.

15

Гамен

преди 3 години

До до ГаменИмам представа, имам. Избелителите се слагат още в мелницата. Повярвам че имам идея за кво иде реч.Работил съм в мелница 6 години и знам за какво иде реч. Работил съм и във фурна за хляб 6-7 години...Повярвай ми братче, знам за какво става въпрос.Избелителите се слагат още в мелницата, защото от това жито, става черно брашното и никой не иска да го купи. Затова се слага избелител и в бункера като се разбърка и е готово.Във фурната пък кви неща слагаха...Сега само брашно купувам

14

Анонимен

преди 3 години

В мътна вода лесно риба се лови ... Нямат наяждане нашите мутробизнесмени! Как така при поевтиняване на горивата с 25 % , хляб (храни) ,ток , вода хвръкват нагоре с 10- 20% ?! Тихомълком , в ковидната мъгла с мълчаливото одобрение на главната мутра ,си получихме коледните изненади. Явно си е купил нови шкафчета ...

13

Хлебар

преди 3 години

Тази седмица вдигнах цените с 20 стотинки за 700 грама хляб, но обещавам, че за Коледа и Нова година повече няма да ги вдигам!

12

РАН - ЪТ

преди 3 години

По-скъпи (*******) (***) и (*********) ?!Може и по-скъпи !И още по-скъпи може ...Даже и още по-скъпи от по-скъпите...Плащай *** бай *** !Или яж хлебни банани.

11

Преди и Сега

преди 3 години

Сега - `защото идват коледни празници` - ядем скъп и некачествен хляб.Преди - Рождественски празници - ядяхме качествен и достъпен хляб за всички.

10

Анонимен

преди 3 години

Аз наблягам основно на хляба. Боко и сие повеке да ядат.

9

Анонимен

преди 3 години

Точно на хляба, който ядем, му вдигнаха цената преди няколко дена.

8

до Гамен

преди 3 години

Нямаш представа какви химии се слагат в брашното, а не се описват на етикет. Антислепващи агенти, ензими, избелители, консерванти и прочие. Няма отърване.

7

Гамен

преди 3 години

И аз съм с хлебопекарна и съм доволен. Знам какъв е хляба който ям. А не набухватели за лев и шейсе.Хора, дайте по 100 кинта и си купете хлебопекарни и си правете хляб у дома, не давайте пари на тия миизерници. Бедните си купиха хлебопекарни, за да ядат евтин хляб. Богатите си купиха хлебопекарни, за да ядат качествен хляб.Купете си хлебопекарни, ако искате да ядете евтин и качествен хляб.

6

Анонимен

преди 3 години

Браво, българина вече има усет кое е правилно и кое не :)) Преди години си беше тенденция да увеличават цените по празниците, особено Коледа и Нова Година, явно са помъдрели и пораснали :)

5

Бибо

преди 3 години

ПЕКАРИ НЯМА ДА ВДИГАТ ЦЕННИТЕ??? А МИ КОЛКО ПОВЕЧЕ??? ТО ВЕЧЕ Е СЪС 10 СТ. ПОСКЪП. А СЛЕД КОЛЕДА ААА??? ПЪЛНА АНАРХИЯ. ГАДОСТ.

4

баба Ленче

преди 3 години

Проблема ми с хляба е решен отдавна. Домашна хлебопекарна и 750 грама хляб разходват 465 грама брашно, 4 грама суха мая, 275 милилитра вода и 3 грама готварска сол. Цялата процедура отнема към три часа и половина, от които нагревателя работи не повече от час и двайсе минути. Ако ви се смята - давайте. По пазарните цени на дребно пак не се връзват лев и шейсе за същото от пекарите на едро.А хлебарите да почерпят за трийсетте процента увеличение на заплатите. И честито!

3

98808

преди 3 години

След Коледа идва поредица оот имени дни, после Зааговезни, Великден и така докраяна годината се явявт сериозни пречки пред вдигането на цените.