360

Анонимен

преди 3 години

Изгубиха ме .Вече съм сигурен няма да слагам ваксина каквато и да е .

359

Анонимен

преди 3 години

Хахаха не му се занимавало. Как щи се занимава, като си маллумник. Естествено, че продължителността на живота се дължи на медицината, ваксините, хранителните добавки , операциите и тн. Да не мислиш, че се дължи на твоята теория за глупостта и празните приказки:) Утре като фтасаш и на бегом ,ще си при доктора, не про твоите антиваксъри.

358

Истината

преди 3 години

Ясно конспираторите и антиваксинарите излязоха прави ........Отчитат колко са умрели от ковид но мълчат и не дават цифри за умрелите от ваксина.Но щом я спират значи причината е сериозна.

357

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 384 "Някой АНТИВАКСЪР може ли да обясни факта за средната продължителност.."Ами кво да ти кажа, не някой антиваксър, а всеки, който е учил история може да ти обясни и в кво дълбоко заблуждение си, ама не ми се занимава....

356

Анонимен

преди 3 години

Отиде ми часът за днес

355

Тонката

преди 3 години

До Народен съдТо в цял Свят е така бе....спираме,пускаме:):):)Не минават вече тези партизанските лъжи:):):)

354

До народен съд

преди 3 години

И в какво по-точно се явява този геноцид ? Я дай конкретика и факти !Какви обвинения да се повдигнат срещу ГЕРБ !?

353

Фашисти

преди 3 години

Предлагам на всички които публично твърдяха, че ваксината е безопасна да им сложат по две дози преди да им дадат отново трибуна от която да се изказват неподготвени!

352

Анонимен

преди 3 години

Нареди, отмени, нареди, отмени, нареди, отмени... всичко е под контрол!

351

Анонимен

преди 3 години

И аз мисля, че това е чисто търговска атака срещу Астра Зенека. Реално и другите ваксини имат "странични ефекти" като смъpт, ама тях сега ги хвалят като по-добри. И що? И кво му е по-доброто да умреш от по-скъпа ваксина, отколкото от по-евтина? Отделно, че в момента Европата се бъзика наказателно както може с англичаните затова, че се разделиха с ЕС...

350

Тонката

преди 3 години

Тя и Кака Корни много ербап го раздаваше,обаче като вдигна температура хукна на свински тръс към ВМА при Мутафчийски:):):)

349

Анонимен

преди 3 години

Някой АНТИВАКСЪР може ли да обясни факта за средната продължителност на живота през 17 век - 45 години и 20 век - 68 години ?Човек като погледне тези данни се пита сега ли ни убива медицината или тогава ???

348

Човек

преди 3 години

А бе що си образувате нерви с тия и ги коментирате не знам. Пролет иде, наслаждавайте се на живота. Всеки е свободен да си взема решения. Ваксини, партии, не знам що си. Това няма да се промени, нито вие ще го промените. Единствено може да променяте себе си.Уважавайте всички мнения и избори, а си действайте както ви е по сърце.Пожелавам хубава пролет и още по хубаво лято на всички българи!

347

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир и отвесди всички червени генерали с теб!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

346

Народен съд

преди 3 години

Спираме, пускаме..спираме, пускаме...и те така...Хаосът в управлението на ГЕРБ е пълен.Имаше момент в който можеше да се мине просто с оставка, но вече е невъзможно.Положението е толкова трагично, че хунтата на ГЕРБ трябва да се изправи пред съд за геноцид над българския народ, а невежеството и некадърността не могат да послужат за оправдание.

345

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир, и отведи всички алчни селян.дури които крадат от здравната каса!!!Агент Норман Касиди!Агент Чарли Уотсън!ЦРУ!!!

344

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента да се редим да се ваксинираме, няма я астра-зенеката. Има и нови ваксини, които са по-добри от тази английската, тя е като спутника и не е най-добрата определено.

343

Койчо

преди 3 години

Сега се чудя кой е по голям доктор и вещт в занаята.Ботокса или боко

342

Анонимен

преди 3 години

Докато се накани тикв., астразенека и без това свърши.

341

АнонимеН

преди 3 години

ТОЯ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ СПИРА ВАКСИНИРАНЕТО!!!ПОРЪЧА И ПЛАТИ ОТ АСТРАЗЕНЕКАТА НАД 100 МИЛИОНА ЛЕВА