12

Bai Asen

преди 3 години

До номер 10: Справка войната я печелят руснаците, така че хода пак щеше да е същия, ама не четете достатъчно, аз откога го говоря и пишете коментари неподготвени!

11

Анонимен

преди 3 години

Разбивачите на немската Енигма са поляци, а алнглетата ползваха идеята и данните им. Този стана известен шот е пее-с. Затова в програмирането има и "обратна полска нотация, ама щот са поляци и не са пее-си те са в забвение.От там идва и записите в стек-а в процесорите за да се намали времето за достъп. И това 1920 г полски математик Ян Лукашевич.

10

Анонимен

преди 3 години

Според българските русофили, този човек е трябвао да бъде ликвидиран, защото е "джендар".Поставя се въпроса, какъв щеше да бъде хода на войната без неговата работа?

9

До анонимен 2

преди 3 години

Абсолютно сте прав/а. От британците по-големи лицемери няма. Тук всеки ти се усмихва и се прави на приятел и в следващата секунда се обръща и се започва с плюенето. Уж имаш всички права,но всъщност нямаш нищо. И не говоря само за чужденци като нас,а за всички. Навсякъде е пълно с наркомани и хора от другия бряг( какъвто е бил и човека който са сложили на банкнотата). Въобще изглеждат лъскави отвън, но всичко е много гнило отвътре.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки народ допуска грешки. Но само великите народи като англичаните си ги признават!

7

Анонимен

преди 3 години

Кодът на нацистите е разбит след като е заловена работеща Енигма и децата знаят това, машината на Тюринг е трябвало да разбие кода без помощта на Енигмата. Сравнете размерите на машината на Тюринг и големината на енигмата и ще стане ясно голко точно "гениален" е бил.

6

Анонимен

преди 3 години

Лицемерието на британците продължава. Отнасят се с него като с куче, ама сега - колко сме толерантни изведнъж, нищо, че цялата им кампания за брекзит беше (и продължава да е) основана на расизъм, ксенофобия, хомофобия и нетолерантност. Краят на една (бивша) империя. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

5

факт

преди 3 години

Покварата и падението на нравите е непрекъснато, от хилядолетия човечеството е подложено на злото. Понякога се налага да се изпълни някоя присъда и екзекуция, но от Содом и Гомор не се е случвало. Който иска да се увери, може да отиде до Мъртво море. На дъното са тези древни селища. Замислете се, дали заради греховни страсти на богоборци, не страдат и хилядите невинни. Само Бог знае истината. Аз не мога да осъдя никого за поведението и желанията му.

4

Боци

преди 3 години

50 лири е несериозно. По-нисък номинал от 500 евро в шкафчето не поставям.

3

Излезнаха

преди 3 години

от съюза и захванаха да дъвчат германците.

2

Анонимен

преди 3 години

Колко лицемерно от страна на британците. Прочетете как го третират след войната.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да го прободат с вудубкол като в нашите банкноти или то е само за ***