18

до Роза

преди 3 години

Но по добре да тънеш в лукс и хората да те помнят 100 години след смъртта ти, отколкото да умреш като про.шляк ,да получиш безименен гроб и след 5 години никой да не се сеща за теб!

17

Анонимен

преди 3 години

Интересен екземпляр, но в България се знае малко за него. Чехия не е във фокуса на новините у нас. Затова коментарите по темата са излишни.

16

Роза

преди 3 години

Само смъртта изравнява хората!Колкото и много пари да имаш,не можеш да избягаш от това,което ти е орисано!Не можеш да подкупиш смъртта!!!

15

Де Блазиус

преди 3 години

В тесен семеен кръг - и в равностранен любовен триъгълник.

14

Bp

преди 3 години

На колко години е станал милиардер?

13

Активист на БСП

преди 3 години

Аляска не беше ли в USA?

12

Анонимен

преди 3 години

Поне е имал по-приятна физиономия от всичките наши забогатели през прехода взети накуп.

11

Анонимен

преди 3 години

Повече никакви хеликоптери, особено пък за милиардери! Сума народ се изпотрепа с тях. Може най-много с балон, ама и това е опасно.

10

Народен човек

преди 3 години

Келнер - милиардер?? Ха ха ха!! Откога келнерите станаха милиардери?? Ще изуча сина си за келнер , белким стане милиардер!! Жалко само,че ковчегът джобове няма!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Пътят на Келнер към огромно богатство започва през 90-те години, когато той и партньори основават PPF като инвестиционна фирма, когато посткомунистическата Чехословакия разпродава много предишни държавни компании.-----------Ахааа....Май шъ съ окаже, че катастрофата не е била съвсем случайна?!

8

Анонимен

преди 3 години

Защо БТВ и Канна Рачева мълчат?!

7

Мир на праха му!

преди 3 години

Имаше един Константин Димитров - Самоковеца. Подобно на Петр Келнер, той също си отиде далеч от България. Само че нидерландците хванаха убиеца. Дали американците ще пожелаят да разберат причината за злополучната катастрофа или ще пускат материали за Литвиненко и Скрипал, за Навални и Политковска.

6

Маг Минчо

преди 3 години

Време и някои "наши" с приватизационни фондове и сделки, да се представят пред Последния съд....Грехота е да цапат и сквернят земята!30 години им стигат!

5

Анонимен

преди 3 години

ква кирия да знаем че е умрял като дори не можем да отидем да го видим 'умрял'.е.и си майката и това е, ректил!

4

Безумна история

преди 3 години

Да имаш пари за ракета до Марс и обратно, а да те загроби летяща консерва от неколкостотин хиляди...

3

Хм

преди 3 години

тесен семеен кръг...още една аналогия с Илия Павлов и Мултигруп. И там никой не видя труп и все още се шири конспирация за успешна пластична операция.

2

Поздрав от Москва

преди 3 години

Жалко, но руските пари винаги убиват...Сега руските олигарси са с изпрани от Келнер пари и легално ще му изкупят фондовете.

1

русенец

преди 3 години

Дали го погребват? Щом в родината му практически не знаят нищо за него, значи човекът не обича да е под прожекторите. Щом един доста богат човек не обича нещо, то има как да се избави от него.