13

(-_-)

преди 3 години

Самите ограничения са безумни и очевидно не работят никъде по света!А, за да се освободим трябва да изметем тези, които ни заробват. За съжаление сегашната обстановка няма нищо общо с науката и действителността. Всичко е основано на лъжи. Целта е преразпределяне на капитал тоест отнемането му от многото в полза на големите играчи, които са шепа народ..Абе с 2 думи си е%@#& мамата!

12

Анонимен

преди 3 години

Каквото повикало - такова се обадило!Българска народна поговорка.

11

Цецо Рънърса

преди 3 години

Дкторе като дойдеш при мен в ЦСЗ няма да съм толкова строг и няма да те ограничавам.Ще те боцкам НАВСЯКЪДЕ без ограничения.

10

Георги

преди 3 години

"за да се освободим трябва да търпим" как звучи само.. много робско. За да се освободим трябва да мислим като свободни хора. Аз се пазих 2 месеца в началото на пандемията. Ходих с противогаз до магазина. После видях, че не е нещо страшно. Спрях да се пазя.. в край на сметка го хванах. Изкарах го с 1 седмица кашлица и после 1 месец ме наболяваше сърцето. Това беше.. ходя да бягам, плувам, на ски ходих скоро.. нямам увреждания. Ваксини, карантини.. който му е писано да умре, ще умре..

9

Анонимен

преди 3 години

Много густо ми става, когато гледам как някакъв индивид, на когото заплатата му върви, заедно с бонуси и ДМСта, дама акъл как трябва всички други да се затворят и да гладуват!И винаги ограниченията са за другите, не за тия, дето наливат мозък!И моля не ми обяснявайте за другите държави, защото навсякъде дадоха ПАРИ на хората!Не само на приближените на мафиотската власт фирми.

8

Анонимен

преди 3 години

Не, просто трябва да опандизим една-две дузини хуманоиди.

7

Анонимен

преди 3 години

Средновековната медицина я има, защото има доктори като тоя..............не му е виновна касата НЗОК!!!Ако е доброволно здравното осигуряване, системата ще се срине..........умнико..........няма откъде да дойдат пари...................много си зле, докторе!!!

6

Анонимен

преди 3 години

А кога горе-долу ще се освободим, след още една година, или след още две, или след като всички са "ваксинирани", или след като всички са "ваксинирани" и имат и допълнително "бустършот", или след три "ваксини, или след пет години и осем "ваксини"? Или май никога?

5

Анонимен

преди 3 години

след ограниченията всичко започва на ново колкото по скоро всичко си мине по естествен път по добре.вече има от какво до се правят наблюдения и заключения там където не излизат от домовете си броят на регистрираните се увеличава а не намалява.хората не живеят в стерилна среда тоя доктор да се беше кандидатирал за директор на затвор.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв вирус и никаква пандемия.

3

Анонимен

преди 3 години

За да се освободите, трябва просто да окачите няколко генерала и менгелета на въжето и така бързо ще приключите с тази фашистка диктатура.

2

Анонимен

преди 3 години

И как ще се освободим след като с ваксинацията провокирате вируса да еволюира и да стават нови и нови щамове, а ваксинацията става безсмислена, защото ваксинираните започват отново и отново да се заразяват с новите щамове.

1

Анонимен

преди 3 години

Строги ограничения за кратко време???!!!ЗА КРАТКОЦВРРМЕ???!!!???!!!За колко кратко бе, другарю Маджаров???!!!???Та ние изкукуригваме бе, другарю доктор Маджаров!!!Нервите са ни опънати до краен оредел, не се е*авай с нас бе, другарю!!! Че ще видиш ти не вирус, ами бомба от вируси посред бял ден!!!Кой пусна това биологично оръжие?Не са ли руснаците?Докажи, ако не са!!!