487

Хаджигенов

преди 3 години

"Ние гледаме на политиката като на инструмент, с който да изчегъртаме Борисов и борисовщината."

486

Анонимен

преди 3 години

Чак да са ги отмели, не са. от 33 на 26 процента

485

Внимание!

преди 3 години

Грижите на Борисов след, както той казва, победата му на вчерашните избори, доведоха до това, че днес за първи път от повече от една година няма материали за броя на умрелите, заразените, оздравелите от Ковид-19 през последните 24 часа.

484

mango

преди 3 години

Слави ще измете някой кинеф , но мафията няма да я пипне.Нали дипутатите му са от същите бре. Колко ли трябва да си интелигентен да избереш клоун да те управлява.ХАХАХАХАХ

483

Анонимен

преди 3 години

Баце е факир ще извади още един коз от ръкава

482

Пилат Понтийски

преди 3 години

за 553. Сметката ти е вярна. Но все пак? Бойко не се показа нито веднаж пред парламента, Бойко не даде нито един път прескоференция, или най-малкото едно интервю пред телевизионните камери, Бойко посещаваше различни строителни площадки и произнасяще "мъдри слова" пред подготвени статисти, но той никога не излезе сред хората,изобщо пред някакво множество. Бойко изпитва страх от хората, медиите, парламента и т.н. Но българинът е ирационален! Един от осем гласували даде гласа си на Бойко! Кой си ти

481

Анонимен

преди 3 години

557 Черепа да върне 700 млн, осъдително присъди и за всички червени мутри на прехода. Слави е следващият.

480

Анонимен

преди 3 години

На кого говори, уви, за БСП, Слави, ДБ, черепа,отровните, важи правилото "след мене и потоп.

479

Анонимен

преди 3 години

Кога ще бъде арестуван Бойко Методиев Борисов?

478

HeinrichHimmler

преди 3 години

Все едно гледаме падението на Пабло Ескобар - от кандидат за президент/премиер, до това да стои сам с джипката си и Севда! Щеше да изглежда тъжно, ако не знаехме що за злодей е този! Съд и затвор за банкянския, ако пък свърши като Ескобар на никой няма да му е тъжно !

477

Анонимен

преди 3 години

Ще има още един тур за овации.Защото ГЕРБ,ДПС и БСП ще направят "експертно"правителство.И след това ГЕРБ и БСП ще се слеят в едно ново БСП.

476

Отличник

преди 3 години

25% при 49% гласували на практика значи че 7 от 8 българи са против теб тикво. Не знам какво си омел освен държавната хазна...

475

HeinrichHimmler

преди 3 години

Нямал алтернатива, за теб има една алтернатива единствена, защото трябва да бъдеш наказан за престъпленията си - алтернативата е затвор при максимално строга сигурност! Единствено да може да излиза да работи по новите магистрали, които тепърва ще строим, но този път с каската, елечето и лопатката, редови работник, да те видим тогава !

474

HeinrichHimmler

преди 3 години

Кой омете бе бочко ? Омете гласовете на на администрацията и на бизнесите, с които си на хранилката! Ами ако махнем този купен вот какво ще остане бе гн*до ? Я си хванал 10 процента, я не.

473

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов ще влезе в затвора, даже ДПС ще го искат.

472

Анонимен

преди 3 години

Бойко се готви да спретне едни протести на новите у,правляващи и пак да вземе властта. Справка - Орешарски.

471

ПроСоТо

преди 3 години

има ви за дърводелци тоя симпатяга..гроп немали алтернатива...?!?!Абе аланкоолу,всичките 75 /седемдесет и пет / процента от останалите СА алтернатива !!!!А факта,че и с гласовете на СЕДЕСАРЕТО едва успяват да стигнат 24 % говори,че герб са ИЗПАДНАЛИ!Много тежко и безвъзвратно!!..но болника си ръсималоумията и това си е..Не че може друго де..

470

Anonymus

преди 3 години

Бойко не вижда по-далече от носа си.. Добре че му е голям.

469

ВИЖТЕ СНИМКАТА

преди 3 години

ТОВА ЕВРОПЕЕЦ ЛИ Е? БАЛКАНСКИ МАФИОТСКИ СУБЕКТ. ОТИВАЙ В ЗАТВОРА БЕ ТИКВО! ЧЕ И ЗАПЛАШВА ДРУГИТЕ ПАРТИИ.

468

Днешния

преди 3 години

проект не е единствения политически проект на Слави. На времето беше направил един, отново кръстен на една от неговите песни от репертоара - Гергьовден. Също доста успешно се представиха и влезнаха в парламента. После пристанаха на ГЕРБ. Дали днес Любен Дилов случайно се изказва първи от името на ГЕРБ? Дали това не е подадена ръка?