136

Бай Станчо

преди 3 години

Браво генерал Борисов!Цялото село гласувахме за вас! Мъж на място, който си държи на думата. Аз вярвам във ваксината на Пфайзър,те измислиха виаграта, че откак взимам по некое хапче и Пенка все усмихната ходи, така че и ваксината ще е добра. Сигурен съм, че ше ги разпределите първо в областите където сме гласували за вас.

135

Анонимен

преди 3 години

Добри "ваксини"? муа-ха-хаИзмислиха ли ваксина срещу несъществуващия вирус?

134

Анонимен

преди 3 години

Марш при бай Ставри, бе сикаджия!

133

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да има и статия за Спас Гърневски, след като заспят децата ?

132

Лъжливото овчарче

преди 3 години

Едно време като ходехме на истинско българско училище имаше една приказка за Лъжливото овчарче дето постоянно лъжело но един път викало истината че вълкът почнал да му яде овцете но никой не му повярвал и не му помогнал защото всички си мислели че пак си лъже както винаги)))

131

Няма толкова прост н

преди 3 години

Ще се молите да се върне Бойко като ви стане Дългуча премиер.

130

125

преди 3 години

Защо са се коалира ,първа партия да бъде опозиция не е лошо, особено за България където от много време нямаме качествена опозиция, крайно време и ние като цивилизования свят да имаме качествена опозиция.От това ще спечелим всички.Слави от началото ще обърка малко нещата но с добра опозиция ,бързо ще се учи.А Корнелия откога мечтае за парче кокал,нека и за нея има парче, че отдаван не е взимала парче.

129

АнонимеН

преди 3 години

ТО ТЕ ТРОВИ С НАЙ-ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ ДЕТО БИЛИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИНДИЯ И АФРИКА И С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ТИ КАЗВА, ЧЕ БИЛ КУПИЛ НАЙ-ХУБАВИТЕ ВАКСИНИ!-----------И ПАК ТИЧАТ И ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!!! ЕЛЕКТОРАТА НА БОРИСОВ Е ОТ АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!

128

Анонимен

преди 3 години

летвата е поставена много високо от Бойкои ако чалгаря не може да я прескочи ще има ДОМАТИ И ЯЙЦА

127

Габвайте телата

преди 3 години

Оня ден един професор нарече управляващите ***, а пък един академик, учен и УМЕН българин, го каза в прав текст.... правителството на ШАЙКАТА и "ЧИЧО ДЖИМ" НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА!!!! Демек ще си требват каманье и дръвье!!!!!Кой е българският Чичо ДЖИМ? От отговора зависи бъдещето ви.....Четете във фрогнюз....https://mobile.frognews.bg/article/214550/

126

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак е забравил за скъпото кафе и евтиното кафе!!! Е, затова умряха българи от това евтино кафе, ама на тебе ти е през оная работа!

125

Анонимен

преди 3 години

Боко си пее лебедовата песен

124

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ ЧАО АЙДЕ ЧАО АЙДЕ ЧАО ЧАО ЧАО

123

Анонимен

преди 3 години

До 116,може и да не забогатеят много,като няма желание за Зенека ,и да ги купуват все пак имат трайност )

122

АнонимеН

преди 3 години

ПО-ГЛУПАВ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БОРИСОВ НЯМА!!!

121

иво

преди 3 години

Вчера се видя,че цяла България иска затвор за Боко Тиквата.Да спира обиколките и да се готви за бай Ставри.

120

Анонимен

преди 3 години

На Баце му остана само да се коалира (този път официално) с ДПС и всичко ще си дойде на мястото.

119

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** ни прецака с НАЙ - ЕВТИНАТА отрова от АстраЗенека, хора УМРЯХА заради тая отрова, българи, а тоя Нагъл *** продължава да ни гледа в очите и да ни омайва! Свърши се бе, сърдиме ти се и ти пожелаваме всичко най - лошо !

118

Анонимен

преди 3 години

Тоз човек, днес сигурно е обикалял цял ден по кръговото, и като е спрял се е изказал

117

Анонимен

преди 3 години

Генно терапевтична ваксина да е по добра от класическите ваксини.Това само разни Интернет *** и рекламни агенти го твърдят, още не е потвърдено от никой Лекар или учен.Но вярно троловете са повече от учени ,така че те са мнозинство, а един политик трябва да слуша мнозинството кое е най добро. При това генните терапевтични лекарства дават повече бонуси за политиците.Така че картинката е ясна.