39

Анонимен

преди 3 години

В момента- в САЩ са поставен 170 млн дози ваксини среу Ковид- В Китай - 155 млн дози- в Индия - 101 млн дози- В Англия - 18 млн дози- в Русия - 16 млн дози

38

епидемиолог

преди 3 години

Няма по-добър обществен имунитет, от естествено създадения чрез разпространяването на вируса сред населението което дори няма да го усети. Или ще го усети с незначителни симптоми. И опазването на тези които са уязцими е по-лесно, евтино и кратко, ако обществото функционира нормално.Но това не удовелетворява големия фарма бизнес. Те не искат вируса да бъде маргилизиран, а да продават ваксини. Хич не им пука за броя на населението, като сами твърдят че пренаселението предизвиква глобален проблем

37

Анонимен

преди 3 години

Хората в Китай имат високи критерии и за ефективността и за безопасността на ваксините.Един от холандското РЗИ беше заявил преди месец, че китайските ваксини са по-добри от западните.Не виждам зощо да не му вярвам, след като ес, ек, ема и урсулата два пъти лъгаха за астра зенека.

36

България ФЕН

преди 3 години

Аз не знам какво да правя, трябва определени хора да ме насочат да имам хубаво и нормално бъдеще ! Защо трябва да има Корона вирус и Пандемия , най добрд да има рай навсякъде , така не е ли най - добре ?

35

Анонимен

преди 3 години

Да ,ама китайската ваксина няма тия странични ефекти като западните ваксини. Така ,че определено май е най-за предпочитане, та дори и наистина защитата да е 50%.Нали скоро излезе съобщение ,че защитата на Пфайзер се ,,пропукава" и те сега работят по нова ваксина. Освен това много интересно как на запад ,защитата е ниска,а в Турция и Индонезия стига до 91%

34

Бродник

преди 3 години

До СветозарТака става като се използва Гугъл Транслейтър :).На английски се използва "shoot" като жаргон, в смисъл "да си удариш инжекция". Думата по принцип се използва предимно за изстрел (въпреки, че има и няколко други подобни смислово значения). От там идва объркването на компютърния преводач. А авторът на статията не е прочел какво публикува.

33

Додо

преди 3 години

Aко някой реши да си го причини, по една причина или друга, китайския вакс е най-малко опасна от гледна точка на това да те убие, било то в дългосрочен планм или в първите месеци след инокулация. В Сърбия огромен процент се ваксинираха с нея, засега данните сочат, че е една идея по-безопасна от руската от гледна точка на негативни ефекти. Руската също е в пъти по-безопасна от Файзер, Модерна и Йенсен.

32

Светозар

преди 3 години

" Колумбия и Еквадор също са поръчали милиони изстрели. "====================================================Какви изстрели са поръчали, за какво говорите ?

31

Леша

преди 3 години

Нямам търпение да започна да виждам по улицата ковидарите които ще си личат по "страничните ефекти" от химическите отравяния заради "ваксините"Днес разбрахме за "Ковид Пръсти" на краката с лилав цвят и зелени пръсти на ръцете, дано от другите спринцовки да ви поникнат копита или да ви окапе носа.

30

Анонимен

преди 3 години

Китайския татко Дзин не мисли за народа си. Единственият начин да отърве Китай от китайския коронавирус беше да падне вкраката на руския татко и да му целува обувките с високи токчета докато той се съгласи да даде на Китай 3 милиарда ваксини Спутник V за ваксинация на всичките деца на татко Дзин.

29

ковида няма шанс вРФ

преди 3 години

Във велика Русия не може да има епидемия от Ковид, там има ваксинирани вече цели 7 милиона крепостници с най-добрата ваксина във Вселената Спутник V. Там един ваксиниран е в състояние да излекува или предпази поне 20 неваксинирани, защото въздуха който издишва ваксинирания крепостник съдържа толкова огромно количество антитела че в радиус 1 километър около него умира всякакъв вирус Ковид.

28

Анонимен

преди 3 години

До до 11Ама ти пишеш с век закъснение!

27

до 11

преди 3 години

не случайно ти написах че според теб всеки 70 руснак е умрял през 2020. Хайде успокой злобата Стига съм ти правил кефа да пишеш простотии за някой друга стотинка. Хептен я окъсахте с тоя вирус.

26

Анонимен

преди 3 години

Чао пичеве!ПиснА ми от вас.Легам си.Айде да си приказвате самички!Лека и безаварийна :))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Да учиш русофил или антиваксър на статистика и математика е умряла кауза. Не си хаби нервите. Те знаят алтернативната математика.

24

до 11 и там някакъв

преди 3 години

пичове намерете си статия за Русия и там си правете антируските чик ии. То ясно че това ви е животеца жалък ама това е друга бира.

23

Анонимен

преди 3 години

Do 7 В Бразилия не са правени опити с руската ваксина Спутник 5, а в Индия, ОАЕ, Беларусия и Венецуела. Бразилия закупи 10 млн дози от Спутник 5 и ще произведе още 8 млн дози от нея; Бразилия е одобрила и китайската виксина Синовак. Внесла е и 20 млн дози индийска ваксина Covaxin

22

до 11

преди 3 години

ясен си, поредния болен мозък на който все руснацитв да му виновни.

21

jhghgh

преди 3 години

Ако някой очаква, че китай или русия ще ви кажат истината за ефикастността или страничните ефекти от тяхните ваксини, много се лъжете. Нали в Бразилия излезе проучване за Китайската ваксина която използват и ефикастнстта беше 52%. И после ходете да плюете АЗ.

20

ТролЕйбус

преди 3 години

До 18Къде е тази трагедия?Скоро ще умират милиони руснаци във война. Това не е ли трагедия?Не се грижете за българите, русофилчета (бивши българи)