12

читател

преди 3 години

Кутия кибрит ще свърши същата работа , и е милион пъти по-ефтина.До кога ще ни занимават с тези измишльотини?

11

Лориен

преди 3 години

Това е пълен абсурд! Аз не мога и нокторезачка да си взема в ръчният багаж, а тия огън ще пренасят за поредна година... Изумяват ме мащабите и необятността на човешката простотия и невежество!

10

дай Боже този огън

преди 3 години

да изгори продажните душици на ДС агентите в НЕ-светия Синод начело с КГБ/ГРУ агент Неофит!ДС агентурата превърна Бъ;гарската православна църква в коптор за руската агентура на Балканите и се отказа от важни достижение на българския народ - Македонската църква преди няколко години изяви желания БПЦ да стане Майка на МПЦ, което подплаши Путин и той накара агента си патриарх Непфит да се откаже от това историческо предложение в полза на България и МакедонияСпите ли български православни миряни?

9

Анонимен

преди 3 години

Изпратете Евлогий да видим дали Бог ще му даде на него огъня? Все пак два пъти падаха скалите му. Нали?

8

Анонимен

преди 3 години

Май чувам имало един млад владика дето не му стиска да се качи в самолета и да донесе огъня. Защо бе? Лично Радев ще бъде пилота на огъня.Аз ако бях на Радев щях да кажа на Неофит, че искам да карам самолета и да качим младото попче, онова дето е отворено много по телевизията. После Радев може да го хвърли от самолета жив и да видим дали Бог ще е благосклонен и дали обича своите владици. Дали?Бас си нещастниците са тия владици. Вкараха змия при тях и сега се чудят кво да правят. Той Бог им г

7

Анонимен

преди 3 години

Кога за Христос храма е бил толкова важен? Той лично каза на фарисеите, че камък върху камък няма да остане от храма им.Важен е храма в сърцата ни. Да, храма е ремонтиран, но като знам, че МАФИЯ са прибрали 50% под масата и са направили ремонт на ремонта ме е гнус. Защото кражбата от Бог и народ е СВЕТОТАТСТВО.Затова МАФИЯ е проклета от БОГ и сега, когато вече и папата не иска да им дава индулгенция за пари и не иска да ги гали по главата. Кво правим МАФИЯ? Колко хора умряха на пътя, който о

6

неофите,кога?

преди 3 години

забележи Неофите, че папата не сключва сделки с МАФИЯТА."Папата обяви война на Ндрангета""Папата: Мафията се възползва от пандемията!" "Mar 21, 2021 Папата призова хората по света да се борят срещу мафията""Папа Франциск иска да спре мафията да ползва образа на Дева Мария."

5

Владика лъже заРадев

преди 3 години

Докладваха на папа, че МАФИЯТА крадяла в пандемия.Папа каза, че трябва християните по целия Свят да се борят с МАФИЯТА.Единствения човек, който се бори с МАФИЯТА - Радев. И Светата Църква,младия митрополит го оплю, защото ТИКВАТА им плаща за ремонти. После Бог като видя сделката между МАФИЯ и БГ ЦЪРКВА така се ядоса, че два пъти падаха скалите на Рилския манастир. И три пъти да паднат и камъните да проговорят. Неофите ще повярваш ли? Има ли кой да ти каже истината?

4

FAKE

преди 3 години

Да видим дали ще бъде донесен Светия Огън във България?Джоузи докажи, че Бог е с теб и ще направиш успешна доставка.Този път самолета ще се повреди и огъня ще се загуби, а смъртта на Джоузи ще бъде знак за владиците, които позволиха един от тях да говори гнусотии срещу президента.Джоузи - псевдо владика. Като беше НИКОЙ правеше подли номера. Баща му - дребен мошеник, а майка му с чанти подкупваше педофила заради когото два пъти падаха скали на Рилския манастир.Джоузи е страхливец

3

Анонимен

преди 3 години

Да им вярваме на тези с Ролексите и Кадилаците ли. Или на тези брадати на които Бибитко им раздава милиони и ги делкат.Не сме канарчета бе нито пасем трева. Намерете си някои от средновековието те ще ви повярват на 200 процента.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия наистина ли ви имат за кана.рчета. Кой ще им повярва на тези измислици. Благодатен огън който сам идва от нищото и палел нещото. На всичкото отгоре само веднъж в годината на определен ден. Докато има народ който да им вярва на тези неверници света ще потъва в мрак и нищета. На всичкото отгоре и харчат милиони за гориво на самолет за да го докарат. А народа мре в мизерия и боллести.

1

House M.D.

преди 3 години

Излиза, че никога досега Благодатният огън не бил в България.Защо са тези държавни разходи? С какво е по-лошо огънят от Zippo?