42

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

41

Коприва

преди 3 години

Има и лекарства и методи за лечение, доктор Меркола дава трибуна на лекари, които умеят да лекуват успешно, но и в България пуснаха партенката, че това е дезинформация. Ами проверете поне, ако се опасявате и после си преценете сами. Всеки от нас е наследник на някой оцелял от чумата, грижете се добре за себе си и спрете всяко медийно облъчване, което ви кара да се страхувате.

40

Анонимен

преди 3 години

Тези, които са се ваксинирани с ковид ваксини, иначе са антиваксари и искат останалите ваксини да се забранят. Хората, които по принцип са разумни и приемат тестваните ваксини, не се боцкат срещу ковид. Точно защото разбират, че такова нещо трябва да се тества много сериозно. (А и задължителните ваксини са все срещу ужасни болести.)

39

до 42 от славянин

преди 3 години

''Антиваксърите са основно нискоинтелигентни хора, с максимум средно образование. Справка - проучване от края на 2020. Вярват в конспирации и световни заговори, но нямат капацитет да четат научни трудове и елементарни стъдита. Абе австралопитеци''Абе едва ли могат да се нарекат високоинтелигентни тези, които като *** пред заколение чакат пред ваксинариумите, че и даже се карат и бият кой да получи по-пръв ''вълшебната'' доза!

38

е,ми

преди 3 години

След като изслушах проф.Dolores Cachil-мулекулярен биолог,имунолог,интервюто на др.Mike Yeadod, бивш шеф на Файзер/алергии и респираторни болести/,проф.Sunetra Gupta-имунолог/Оксфорд университет/-,,Защо повечето от нас не е нужно да се ваксинират',прегледах писмото на 30 лекари до ЕМА-Doctors for Covid Ethics - и още няколко компететни мнения на лекари и професори ,работещи с ваксини и мулекулярна биология,-реших да не се ваксинирам.Мисля ,че решението ми е обосновано и информирано

37

До истината

преди 3 години

Доста глуповата сметка. Цитираните от теб числа са за преболедувалите с доказан в лаборатория тест. Те са мнооооого по-малко от реално преболедувалите. Масово хората не се тестват в лаборатория или се тества само един на болно домакинство. Та истината то издиша, не знам как толкова смело правиш неподготвени изказвания, без грам мисъл.

36

забележка

преди 3 години

Имунитета на преболедувалите е много по-дълъг от 8-9 месеца.При САРС -1 е над 10 години.

35

Истината

преди 3 години

Към вчера, 21 май 2021 година имаме 382 хиляди преболедували вируса през последните 9 месеца и останали живи и 496 хиляди ваксинирани с две дози. Това са общо 878 хиляди, които може би имат имунитет и са само 12,7% от населението.

34

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са основно нискоинтелигентни хора, с максимум средно образование. Справка - проучване от края на 2020. Вярват в конспирации и световни заговори, но нямат капацитет да четат научни трудове и елементарни стъдита. Абе австралопитеци.

33

Истински математик

преди 3 години

Този е страшен математиксрам за института.Елемнтарната сметка показва друго - 1,2 М са ваксинирани, 2М поне са го изкрали. Реално сме на 50%, тоест на прага на постигане на стаден имунитет. Не мога да разбера какви глупости дрънка този и на какви числа се позовават. Аман от некадърници.

32

Анонимен

преди 3 години

Стадния имунитет ще има по-рано от април.Трябва просто да почнат да се събират много хора по стадиони и зали.

31

Додо

преди 3 години

"Ваксинирането" с не-ваксината е всъщност биотероризъм, като бизнес модел на Дийп Стейт. Сори, не исках да ви го казвам!

30

азът

преди 3 години

Е то тогава ще започне ваксинирането наново.

29

Анонимен

преди 3 години

Преди бяха изчислили, че след 5 години, сега след 2. Не е ли ясно, че като се увеличава скоростта ще стане по-бързо, а всички изчисления са със сегашната скорост.

28

Анонимен

преди 3 години

Поредния циркаджията досега известен само на най близките си роднини търсещ своите 5 минути слава.

27

Анонимен

преди 3 години

Матр'яла е такъв.Какво да се прави.Пандемията ще свърши. Ние ще останем Африка на ЕС. Ендемично огнище. Хората ще се ваксинират,ако искат виза за минаване през България. Израел забрави за коронавируса и се върна към обичайния начин на живот, но с използване на маски.Естествено.

26

Анонимен

преди 3 години

,,трябва да се прави пропаганда,, за ваксиниране.Ами прави се. От антиваксърите

25

Анонимен

преди 3 години

Това е експериментален продукт а не е ваксина! Стига сте подвеждали народа!

24

Христо

преди 3 години

Когато, тогава.

23

2020.03

преди 3 години

ама минаха ли вече 2 седмици, ей, времето лети...