13

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

В Туризма(не е за пренебрегване) няма опитни кадри вече.Търсят чорбаджиите - не намират.Няма и да намерят, защото мутрите там са от дъълги години и колят и бесят!

12

Анонимен

преди 2 години

Така е при мутрите - спад на БВП. Лошото е, че този спад ще го има до края на годината заради мутрите, въпреки че мутрите предадоха властта на служебното правителство на 12 май 2021 година. Нещата в икономиката не се подобряват за един ден.

11

Stiker

преди 2 години

Еее, чакайте, де! Това е само началото със служебното правителство. Наесен *** Крадев като вкара неговите хора, Чалгаря, Божков, Бобоков, Бойкикиев, Маяма, Жан Виденов(!!!) и всички мутри дето ги призова, тогава БВП-то ще стъпи на водната пързалка. Ама каквото повикало, де:)

10

Андрешко

преди 2 години

Спестените пари от данъци = чиста 100% печалба!

9

За шест

преди 2 години

Използването на едни и същи думи и изрази безпогрешно издава платените коментари. Край на цитата.Според вашите приказки като махнем ГЕРБ и всички ще просперираме.Така твърдяхте вие-вместо това цените тръгнаха нагоре, инвеститорите се изнасят от България.Как казвахте??Видими резултати ли ви беше любимия израз???

8

SHEFA

преди 2 години

ТУКА СЕ ДЕЙСТВА МАЩАБН0-Т0ВА НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВ0 СТАВА.-ДАЖЕ И КАТ0 СПЪТ СЕ ПР0ТЕГАТ ДА ВЗЕМАТ НЕЩ0.

7

Анонимен

преди 2 години

Що така форумните никджи дето събарят хотели по морето и планината....къде са да поддържат БВП? Нали са големи мъже тук ?Айде бе патканиии правете бизнеси и да печелите пари на държавата ? Какво чакате.... чак лошите хотели са печелят ? Лицемери форумни

6

До 2

преди 2 години

Кой управляваше през това тримесечие? Я ме подсетете, гербави тролчета?

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

На нашия бряг има растеж на бетонирането!!Хотели...хотелчета...къщи за гости...кръчми...апартхотели...избор голям.

4

Анонимен

преди 2 години

полека лека всички истини за тикв ще излязат наяве

3

чети внимателно

преди 2 години

"След 10 години ще има разпад на социалноосигурителната система"--А.Семов.Ще видим(ако оцелем) само след нЕколко годинь!

2

Анонимен

преди 2 години

Когато ни управляват кухи генерали няма как да няма спад

1

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов и Тошко ще вдигнат БВП.